VORI ZAVRŠAVA KARIJERU: / Červar napravio velike promjene u stožeru, otkrio koju će poziciju preuzeti legendarni rukometaš

Image
Foto: PIXSELL

Červar je napravio niz promjena u stožeru te otkrio tko će mu od sada biti pomoćnici.

5.3.2018.
12:14
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis igrača za reprezentativni tjedan u travnju.

“Tri važne akcije imamo u ovoj godini. Kvalifikacije za SP protiv Crne Gore, kvalifikacije za Euro 2020. i Mediteranske igre u lipnju", rekao je izbornik na početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim se zahvaliti svima koji su bili u stručnom stožeru na Europskom prvenstvu. Imamo promjena u stručnom stožeru jer su zaokupljeni u svojim klubovima, a i stožer ce se smanjiti", izjavio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaze Dominiković i Bašić

"Prvi pomoćni trener je Davor Dominiković, moj bivši igrač, i u njemu sam vidio trenera koji živi za rukomet i koji se želi predati tom poslu. Direktor reprezentacije bit će Igor Vori, koji s ovom sezonom prestaje s igranjem i aktivno će se uključiti u rad reprezentacije. Mislim da ne moram previše riječi trošiti na njega i o tome što je sve osvojio. Trener vratara bit će Mirko Bašić kojem se zahvaljujem što je prihvatio ovu ulogu i što želi dati doprinos reprezentaciji”, dodao je Červar te se osvrnuo i na igrače koji su poslije Eura u Zagrebu objavili kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gojun, Kopljar, Alilović i Čupić su se povukli iz reprezentacija iz svojih razloga", kazao je izbornik. Riječ je potom dobio Vori.

"Prije svega hvala svima u Savezu koji su mi dali šansu da ostanem uz obitelj kao što je HRS. Siguran sam da ću dati sve od sebe kao i na terenu. Sretan sam i novi izazov je ispred mene. Bit će mnogo novih imena, ali treba zasukati rukave i raditi", kazao je Vori. Poslije njega riječ je uzeo Dominiković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam iznenađen pozivom. To je velika čast i obveza. Imam iskustvo pomoćnog trenera u Dubravi".

Popis igrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo