VLADO ŠOLA PODNIO OSTAVKU NA KLUPI PPD ZAGREBA: / Zna se već tko će ga i naslijediti

Image

Vlado Šola podnio ostavku

20.2.2021.
10:55
VOYO logo

Nakon upisanog još jednog poraza u EHF Ligi prvaka od danskog Aalborga, glavni trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo VladoŠola podnio je ostavku na svoju poziciju, objavljeno je u subotu na službenim stranicama zagrebačkog kluba.

Image
PPD ZAGREB IZGUBIO 11. PUT U 11. UTAKMICI LIGE PRVAKA: /

Ovaj put bio je bolji Aalborg

Image
PPD ZAGREB IZGUBIO 11. PUT U 11. UTAKMICI LIGE PRVAKA: /

Ovaj put bio je bolji Aalborg

Uprava kluba odluku je i prihvatila

Uz dvije pobjede u SEHA Gazprom ligi te osam poraza iz isto toliko utakmica u natjecanju EHF Lige prvaka, uprava kluba je ostavku i prihvatila, a već bivši glavni trener se na jutarnjem treningu oprostio od igrača i stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

12.02.2021., Zagreb - Konferencije za medije rukometnog kluba Prvo plinarsko drustvo Zagreb na kojoj je najavljena utakmica zaostalog 9. kola EHF Lige prvaka u kojoj PPD Zagreb docekuje HBC Nantes. Trener PPD Zagreba Vlado Sola. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Na njegovo mjesto dolazi treći glavni trener ove sezone - Ivica Obrvan, dodaje se na stranicama PPD Zagreb.

Igračka karijera Ivice Obrvana u dresu kluba kojem drugi put sjeda na klupu (2010.-2012.) je impresivna. Bio je član generacije koja je osvojila oba naslova prvaka Europe, jednom bila doprvak Europe te jednom osvojila EHF Superkup. Uz ove međunarodne uspjehe upisana stoje i dva naslova prvaka bivše države te pet naslova prvaka i osvajača kupa Hrvatske. Trenersku karijeru je započeo u Metkoviću s kojim je kao igrač-trener osvojio hrvatski kup kao i EHF kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Novog trenera čeka težak raspored'

Trenersku karijeru nastavlja u Agram Medveščaku, Gorenje Velenju i Zagrebu, dok je francuski Chambery doveo do polufinala EHF kupa. Izbornik Sjeverne Makedonije je bio od 2013. do 2016., dok je upravo ovaj tjedan preuzeo izborničku funkciju susjedne nam Bosne i Hercegovine.

Novog trenera čeka težak raspored, čeka ga teško gostovanje u Nantesu, zatim dolazak Veszprema te put u Šabac u svega šest dana idućeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo