[VIDEO] ZVIJEZDA KAUBOJA ISKRENO O PREOKRETU PROTIV NJEMAČKE: / Kaže da se velikog dijela utakmice uopće ne sjeća

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U ponedjeljak hrvatske rukometaše očekuje utakmica protiv Češke

20.1.2020.
13:59
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometaši u infarktnoj su utakmici nakon velikog preokreta pobijedili Njemačku 25:24 i plasirali se u polufinale. Jedan od heroja u hrvatskoj pobjedi je bio Luka Stepančić koji je za kamere RTL-a iznio svoje dojmove.

""Uopće se ne sjećam drugog poluvremena utakmice. Samo se sjećam kada je Zlajo uhvatio onu odbijenu loptu, pogledao sam na semafor i vidio da su četiri sekunde do kraja i jedan razlike za nas. Tu smo krenuli slaviti, Šego je već čak otišao s gola proslaviti... ", rekao je Stepančić koji smatra da su Kauboji spremni za najveće dosege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ludo, što reći, gubiti pet razlike od Njemačke i i okrenuti mogu samo najbolje i mentalno najspremnije momčadi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EVO GDJE GLEDATI DVOBOJ HRVATSKE I ČEŠKE: Červarovi izabranici igraju prvu utakmicu nakon što su osigurali polufinale, Njemačka protiv Austrije

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon dramatične pobjede nad Njemačkom (25:24) u subotu i plasmana u polufinale EURA, u ponedjeljak u Beču čeka ogled sa Češkom. I tu utakmicu moći ćete od 16. 00 gledati UŽIVO putem TV ekrana na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, a također ju tekstualno pratiti UŽIVO i na portalima Net.hr, RTL.hr te Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo