[VIDEO] ŠOLA KOMENTIRAO NASTUP KAUBOJA I ODGOVORIO NA PITANJE HOĆE LI ON NASLIJEDITI ČERVARA: / 'Nitko iz stožera to ne govori, ali '

Image
Foto: RTL

Legenda hrvatskog rukometa Vlado Šola odgovara na pitanja o Kaubojima u podcastu 'Igrač više'

14.1.2020.
14:29
RTL
VOYO logo

Dan nakon treće utakmice Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu i pobjede nad Srbijom, na RTL je stigao legendarni rukometaš Vlado Šola. Njega je ugostila Ana Strizić u sklopu podcasta ‘Igrač više’ koji će se emitirati u danima kada Kauboji ne igraju na Facebook stranici Vrijeme je za rukomet i portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku Šola je prokomentirao vrhunski nastup Marina Šege, koji je bio najbolji čovjek utakmice protiv Srbije. "Vratari su uvijek u prvom planu, kada brane dobro, a pogotovo kada brane slabije."

"Rukomet koji Červar gaji se zasniva na malom broju primljenih pogodaka, a tu obrana i vratari igraju ključnu ulogu", prokomentirao je Šola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Da mi ispadnemo, a da smo pobijedili Srbiju...'

Hrvatska je u ponedjeljak sigurno svladala reprezentaciju Srbije, a Šola smatra da je svaki okršaj s tim protivnikom više od utakmice.

"Svaki put je utakmica protiv Srbije izuzetno bitna jer je mi tako doživljavamo. Mislim da mi ispadnemo s turnira, a da pobijedimo Srbiju da se nitko ne bi bunio", prokomentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je progovorio o drugoj fazi natjecanja, u kojem će Kaubojima glavni protivnici biti Španjolci i Nijemci: "Španjolska igra izuzetno kvalitetan i atraktivan rukomet, što me iznenadilo. Nijemci su Nijemci. Osciliraju, ali su jako kvalitetni i to će pokazati."

Cilj je osvajanje zlatne medalje

"Mi smo dugo u samom vrhu i jasno da želimo zlato. Dugo nismo pali ispod granice da se borimo za medalju i, nemojmo se varati, iako to nitko iz stožera glasno ne kaže, jasno da nam je to cilj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo Hrvatska, ne smijemo se zamarati s tim tko je s druge strane, imamo svoju filozofiju i igru i to je to", smatra Vlado Šola.

Šola izbornik?

Za kraj je prokomentirao glasine da bi upravo on mogao biti nasljednik Line Červara na klupi hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja to nisam nigdje pročitao", kratko je poručio, a zatim odgovorio bi li on htio postati izbornik.

"Jasno da želim, a ako će me i oni htjeti valjda će me pozvati na razgovor", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo