[VIDEO] RAPSODIJA VELEMAJSTORSKIH POTEZA: / Pogledajte pogodak, asistenciju i obranu dana na rukometnom Euru

Image
Image

Spomenimo kako je na utakmici Makedonije i Austrije pao najljepši pogodak dana

14.1.2020.
23:38
VOYO logo

Posljednji sudionik skupine I drugog kruga natjecanja po skupinama na Europskom prvenstvu za rukometaše u kojoj će igrati i Hrvatska postala je reprezentacija Češke koja je u posljednjoj utakmici skupine B prvog kruga u Beču svladala Ukrajinu sa 23-19 (9-10). Nakon izjednačenog prvog poluvremena, Češka se u nastavku uspjela odvojiti i 15-ak minuta prije kraja prvi put doći do tri gola prednost da bi u završnici vodila i s najvećih pet razlike.

Tomaš Babak sa šest i Dieudonne Mubenzem s četiri gola bili su najefikasniji kod Češke, dok je Artjom Kozakevič postigao četiri gola za Ukrajinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u utorak je jedan od domaćina EP-a Austrija osvojila prvo mjesto u skupini B sa stopostotnim učinkom nakon što je svladala Sjevernu Makedoniju sa 32-28 (18-12) te će biti prvi suparnik Hrvatske u drugom krugu koji počinje u četvrtak. Austrija je dominirala tijekom čitavog susreta te je u 52. minuti imala i 10 golova prednosti (32-22). Uslijedilo je opuštanje kod domaćih što je Sjeverna Makedonija iskoristila te sa šest uzastopnih pogodaka ublažila poraz. Robert Weber sa sedam i Mikola Bilik sa šest golova predvodili su Austriju, dok je Stojače Stoilov postigao pet golova za Sjevernu Makedoniju. Spomenimo kako je na utakmici Makedonije i Austrije pao najljepši pogodak dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I preostala dva domaćina EP-a osigurala su drugi krug, Švedska je u posljednjoj utakmici skupine F u Goteborgu svladala Poljsku sa 28-26 i osigurala drugo mjesto iza Slovenije koja je u prvom krugu ostvarila sve tri pobjede. Četiri švedska igrača postigla su po pet golova protiv Poljske, Daniel Pettersson, Jim Gottfridsson, Andreas Nilsson i Kim Ekdahl du Rietz, dok je Szymon Sicko bio strijelac osam golova za Poljsku. Slovenija je u svom posljednjem nastupu u Goteborgu svladala Švicarsku sa 29-25. Miha Zarabec je sa šest golova bio najbolji kod Slovenije, dok je Andre Schmid s osam pogodaka predvodio Švicarsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći domaćin EP-a Norveška osvojila je prvo mjesto u skupini D u Trondheimu 34-28 (16-14) pobjedom protiv najugodnijeg iznenađenja natjecanja Portugala. Magnus Joendal je sa sedam golova predvodio Norvešku, dok je Antonio Areia postigao pet golova za Portugal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velikan Francuska, koja je nakon dva poraza u prva dva kola izgubila izglede za prolazak u drugi krug, u svom je posljednjem nastupu na ovom EP u Trondheimu svladala Bosnu i Hercegovinu sa 31-23 u susretu skupine D. Valentin Porte postigao je sedam pogodaka za Francusku, a Marko Panić devet za BiH. Sastav skupine II drugog kruga, koja će se igrati u Malmou bt će poznat nakon što se u srijedu odigraju posljednje utakmice u skupini E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo