[VIDEO] ČERVAR SE OD MUKE HVATAO ZA GLAVU: / Pogledajte neprocjenjive reakcije hrvatskog izbornika protiv Češke, što će tek biti u polufinalu

Image

Hrvatski rukometaši će posljednju utakmicu u skupini 1 odigrati u srijedu (16 sati) protiv Španjolske

20.1.2020.
22:01
VOYO logo

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar, nakon pobjede protiv Češke 22-21, izjavio je u ponedjeljak da je zadovoljan jer su ostvarili što su htjeli, odmorili su glavne igrače i upisali pobjedu.

"Zadovoljan sam jer smo odmorili glavne igrače i upisali pobjedu. Gotovo cijelu utakmicu smo držali pod kontrolom, osim što smo u jednom trenutku imali mali pad, koji je bio nepotreban. To se uvijek može ispraviti, obrana je ključna, ali u napadu ne smijemo olako gubiti lopte. Igrali smo koliko je trebalo", kazao je izbornik Červar za RTL televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] ČERVAR SE 'POGUBIO' NA TIME-OUTU: /

Njegov razgovor sa Šipićem totalni je hit: 'Nisam ja igrao...'

Image
[VIDEO] ČERVAR SE 'POGUBIO' NA TIME-OUTU: /

Njegov razgovor sa Šipićem totalni je hit: 'Nisam ja igrao...'

Červar je protiv Češke odmarao igrače koji su iznijeli glavni teret dosadašnjih utakmica pa uopće u igru nisu ulazili vratar Marin Šego, Luka Cindrić, Igor Karačić i Željko Musa, a kapetan Domagoj Duvnjak je samo ušao kako bi u drugom poluvremenu izveo jedan sedmerac.

"Igrači koji su dosad manje igrali, a danas su dobili veću minutažu, mogu u određenom trenutku pomoći i značajno utjecati na rezultat. Oni su danas dobro odigrali. Vratar Ašanin je živnuo i dobio je više samopouzdanja, vidjeli smo raspucanog Mamića, a u obrani se dobro snašao Brozović. Također, isprobali smo i obranu 6-0, koju na ovom prvenstvu nismo puno igrali", napomenuo je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši će posljednju utakmicu u skupini 1 odigrati u srijedu (16 sati) protiv Španjolske, u kojoj će se odlučivati o prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada nas čeka Španjolska, važna utakmica u kojoj ćemo opet nastupiti kompletni i pokušati nastaviti pobjednički niz. No, nismo pod pritiskom, prvenstveno moramo razmišljati o našoj igri, jer kvalitetne partije donose rezultat", zaključio je izbornik Červar.

Izbornik je, inače, i ovu utakmicu, koja nije bila odlučujuća, proživljavao kad da se igralo finale. Kamere su zabilježile sve njegove reakcije i sigurno je da će nedostajati ako održi svoju riječ i povuče se s mjesta izbornika poslije Olimpijskih igara u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo