SEHA liga / VIDEO Cepelin Bruna Butorca i suluda pirueta Dominika Kroka među najboljim potezima veljače

Image
Foto: SEHA League

Butorca dobro pamti Veselin Vujović čijem je Železničaru krajem veljače Bruno utrpao devet pogodaka

5.3.2019.
17:00
SEHA League
VOYO logo

Iako je najkraća od svih mjeseci, veljača je ponudila puno rukometnih uzbuđenja u regionalnoj SEHA ligi. Igrači iscrpljeni od reprezentativnih obaveza morali su se brzo pripremiti za nastavak klupske sezone, a ovi koji nisu igrali za svoje zemlje dočekali su ih svježi i odmorni.

Jedan od njih je i Bruno Butorac. Ljevoruki šuter Tartan Prešova i bivši igrač Zagreba igra sjajnu sezonu u regionalnoj ligi. Sa 76 zabijenih pogodaka drži drugo mjesto među strijelcima u sezoni iza nedostižnog Miloša Grozdanića iz Vojvodine koji ih na svome kontu ima 89. No, neće dugo Butorac igrati za tartan. Već na ljeto odlazi u francuski Tremblay, gdje će zaigrati zajedno s Lukom Šebetićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Butorca dobro pamti Veselin Vujović čijem je Železničaru krajem veljače Bruno utrpao devet pogodaka. A kad zabijete toliko pogodaka, normalno je da bar jedan uđe u najboljih pet poteza mjeseca. Pogledajte koji su još igrači dospjeli na tu ljestvicu, a posebnu pozornost obratite na piruetu Butorčevog suigrača Dominika Kroka. Takav potez ne viđa se baš svaki dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo