mađarsko prvenstvo / Vezprem na krilima Štrleka nastavio pobjednički niz, Vrankovićeva Tatabanya natjerala Szeged na prvi kiks

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Jakov Vranković utakmicu je završio s tek jednim pogotkom, dok je obrambeni specijalist Alen Blažević završio bez pogodaka

9.3.2019.
22:00
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

Mađarski velikan Vezprem nastavio je hvatati priključak za Pick Szegedom u državnom rukometnom prvenstvu. Niz pobjeda nastavili su na gostovanju protiv Ferencvaroša u kojem su slavili rezultatom 27:26.

Daleko najefikasniji u momčadi Vezprema bio je hrvatski rukometni reprezentativac Manuel Štrlek koji je zabio osam pogodaka za pobjedničku momčad, dok su Mahe i nenadić u tijesnu pobjedu ugradili po četiri pogotka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Tatabanya Jakova Vrankovića prvi je put ove sezone ostavila Pick Szeged bez punog plijena. Prvoplasirana momčad mađarskog prvenstva za koju brane Marin Šego i Mirko Alilović uzela je na gostovanju samo bod, što je pokvarilo njihov dosadašnji savršeni učinak od 20 pobjeda u jednako toliko utakmica.

Jakov Vranković utakmicu je završio s tek jednim pogotkom, dok je obrambeni specijalist Alen Blažević u redovima Pick Szegeda završio bez pogodaka. Vezprem jeostao na drugom mjestu iza Szegeda s devet bodova i tri utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo