VELIKI PREOKRET: / Lino Červar ostaje izbornik rukometne reprezentacije! Čelnici Saveza objasnili svoju odluku...

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iako se nagađalo, a i Červar je sam najavio odlazak, došlo je do velikog preokreta i Lino Červar ostaje na klupi Kauboja

14.2.2018.
13:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Lino Červar ostaje izbornik hrvatske rukometne reprezentacije! Odlučio je tako Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza, a razlog je prekratak rok do novog reprezentativnog okupljanja.

ANKETA: Lino Červar ostaje na izborničkoj klupi, slažete li se s odlukom Hrvatskog rukometnog saveza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje HRS-a prenosimo u cijelosti:

Izbornik Lino Červar je na sjednici Upravnog odbora obrazložio izvješće nakon nastupa na Europskom prvenstvu 2018. te je nakon toga dobio mogućnost nastavka suradnje do opoziva iste, unatoč isteku ugovora 31. ožujka, s obzirom na nadolazeće akcije koje su pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom. Hrvatska će u travnju igrati dvije prijateljske utakmice protiv Švedske, u lipnju Hrvatska protiv Crne Gore igra kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga slijede Mediteranske igre u španjolskoj Tarragoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac, nakon sjednice Upravnog odbora je rekao: "Upravni je odbor na današnjoj sjednici u cijelosti prihvatio izvješće izbornika Červara te donio odluku da se zbog kratkog roka do prvih reprezentativnih akcija - odlaska u Švedsku već 2. travnja te kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Crne Gore u lipnju - produljuje suradnja s g. Linom Červarom i nakon isteka ugovora do opoziva suradnje."

"Nakon podnesenog izvješća pred članovima Upravnog odbora, spreman sam kao izbornik voditi hrvatsku mušku seniorsku rukometnu reprezentaciju u sljedećim akcijama i nastaviti započeti rad", rekao je izbornik Lino Červar nakon sjednice Upravnog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo