seha liga / Vardar prejak za Zagrebaše: Karačić punio mrežu PPD-a, Mandalinić jedini raspucan

Image
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Drugi put u listopadu Zagrebaši su izgubili od aktualnog pobjednika Lige prvaka Vardara, za koji igraju Cindrić, Čupić i Karačić

17.10.2017.
22:20
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u derbiju 6. kola SEHA lige u Skopju od vodećeg Vardara s 23-30 (10-17). 

Zagrepčani su doživjeli očekivani poraz kod europskog prvaka Vardara, a pobjednik je praktički odlučen već nakon prvog dijela kada je makedonski sastav stekao velikih sedam golova prednosti. Ovo je bio već drugi okršaj ovih klubova u Skopju, a i u prvom prije tri tjedna slavio je Vardar s 28-21. PPD Zagreb je lani bio jedina momčad SEHA lige koja je pobijedila skopski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Vardaru na apsolutno zasluženoj pobjedi. Mi smo se nadali iskoristiti njihov umor jer su u odnosu na nas igrali Ligu prvaka dva dana kasnije, međutim pružili smo najlošije prvo poluvrijeme u ovoj sezoni. Igrači su loše reagirali na sve moje napore i moram ovom prilikom istaknuti kako je velik broj tehničkih grešaka i čak 17 primljenih golova u jednom poluvremenu nedopustivo za rukometni klub Zagreb. U nastavku smo igrali nešto bolje, uspjeli održati egal i s tim sam dijelom bitno zadovoljniji. Vardar je danas bio bolja momčad i ja im mogu samo čestitati", poručio je nakon utakmice trener PPD ZagrebaKasim Kamenica.

Kod PPD-a je Stipe Mandalinić dao osam golova, Tin Kontrec četiri, a Mario Vuglač tri, dok su Vardar predvodili Hrvat  Igor Karačić i Timu Dibirov s po šest pogodaka, Ivan Čupić je dao tri gola, a Luka Cindrić nije igrao. Makedonski vratar Strahinja Milić imao je čak 17 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Vardar s pet pobjeda iz pet susreta, a PPD je ostao drugi s 10 bodova iz šest dvoboja, dok je drugi hrvatski predstavnik Nexe osmi s četiri boda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo