BIVŠI IZBORNIK KOMENTIRAO IGRU HRVATSKE: / Goluža svašta primijetio u igri Kauboja, pa onda progovorio o škakljivoj temi

Image
Foto: RTL

Goluža je ovom prilikom analizrao nastup Hrvatske u prve dvije utakmice

12.1.2020.
12:50
RTL
VOYO logo

Dan nakon druge utakmice Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu na RTL je stigao bivši izbornik Hrvatske i legendarni rukometaš Slavko Goluža. Bivšeg izborika ugostila ga je Ana Strizić u sklopu podcasta ‘Igrač više’ koji će se emitirati u danima kada Kauboji ne igraju na Facebook stranici Vrijeme je za rukomet i portalu Net.hr.

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u Grazu Bjelorusiju s 31:23 u dvoboju 2. kola A skupine EURA. Nakon početne pobjede protiv Crne Gore (27:21), hrvatski rukometaši su uverljivim trijumfom nad Bjelorusijom stigli nadomak plasmana u drugu fazu. Goluža je ovom prilikom analizrao nastup Hrvatske u prve dvije utakmice, a otkrio je između ostalog i neke detalje iz dana kada je vodio reprezentaciju, poput onog zašto je otišao Ivano Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZBORNIK ČERVAR NAJAVIO SRAZ SA SRBIJOM: /

Otkrio tko će igrati protiv Srba pa izjavio - 'Neki su bili skeptici prema nama'

Image
IZBORNIK ČERVAR NAJAVIO SRAZ SA SRBIJOM: /

Otkrio tko će igrati protiv Srba pa izjavio - 'Neki su bili skeptici prema nama'

Uvijek dajemo svježu krv

"Bez obzira na sve ne vidim Srbiju kao dobrog protivnika. Vidim da nema discipline u njihovoj igri, rade puno tehničkih pogrešaka, nemaju sustav napadanja na 5-1 obranu, jednostavno nema neke kemije, morat će se zamisliti, ali to je njihov problem2, prokomentirao je Goluža igru Srbije.

Prokomentirao je i mlade igrače koji su već na ovom prvenstvu dobili prave prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budućnost je tu i zato i jesmo stalno tu gdje jesmo, za razliku od drugih reprezentacija. Uvijek dajemo tu svježu krv i te momke treba apsolutno podržati", rekao je Goluža.

Što je još otkrio Goluža, pogledajte u podcastu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak od 20 i 30 igramo protiv Srbije. I tu ćete utakmicu moći gledati UŽIVO putem TV ekrana na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, a moći ćete ju tekstualno pratiti i na portalima Net.hr, RTL.hr te Sportnet. Uoči dvoboja emitirat će se emisija “Vrijeme je za rukomet” u kojoj će stručne komentare dati Petar Metličić i Drago Vuković, dok ćete nakon utakmice moći pogledajti završnu analizu iz RTL-ovog studija…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo