Uspješni hrvatski trener napustio klub uoči sezone

Hrvatski rukometni stručnjak Irfan Smajlagić više nije trener rukometaša Bosne BH Gas.

1.9.2011.
19:02
VOYO logo

Smajlagić je na klupi Bosne bio od 2009. godine i u dvije sezone je osvojio dva naslova Bosne i Hercegovine, te dva kupa. Prošle sezone je momčad pod njegovim ravnanjem napravila i veliki iskorak u Ligi prvaka gdje su kao ćetvrti u skupini izborili osminu finala Lige prvaka.

"Gospodiu Irfanu Smajlagiću ovom se prilikom zahvaljujemo na dosadašnjim rezultatima koje je postigao s RK Bosna BH Gas te mu želimo mnogo sportske sreće u daljnjoj trenerskoj karijeri", stoji u priopćenju sarajevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije poznato tko će bivšeg pomoćnika Line Červara zamijeniti na klupi Bosne, a zanimljivo je da će hrvatski prvak drugu sezonu zaredom igrati protiv prvaka BiH u Ligi prvaka. Prošle sezone u Sarajevu je utakmica završila bez pobjednika, dok je u Zagrebu Croatia Osiguranje uvjerljivo slavilo.

"Rezultatski ciljevi u narednoj sezoni ostaju jednako ambiciozni, a to je prije svega obrana titule prvaka Bosne i Hercegovine koja nam omogućava sudjelovanje u najelitnijem klupskom natjecanju, Ligi prvaka u kojoj i ove godine želimo napraviti što bolji rezultat", o ciljevim u novoj sezoni govore čelnici Bosne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo