USPJELI SE VRATITI: / Rukometaši PPD Zagreba došli do bronce u SEHA ligi, naslov Veszpremu

Image
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba osvojili su treće mjesto na završnom turniru SEHA lige u Varaždinu. Oni su to ostvarili pobjedom nad bjeloruskim Meškovom 24:23 (14:13).

3.4.2016.
21:30
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski prvak je tako ponovio uspjeh iz posljednje dvije sezone, a treće mjesto Zagrebaši su osvojili i 2012. godine. Prvo mjesto osvojili su 2013. godine kada su u finalu bili bolji od Vardara.

Osam pogodaka Zlatka Horvata

Meškov je u 33. minuti imao tri gola prednosti (16-13), a u nastavku susreta još su dva puta imali po tri gola viška (17-14, 18-15). Zagreb je u posljednjih 20 minuta utakmice zaigrao čvršće i brže, te polako dostizao suparnika. U 43. minuti Zagreb je izjednačio na 18-18, a u 54. minuti i poveo 22-21. Nakon toga više nije ispuštao prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PPD Zagreb su do pobjede predvodili Zlatko Horvat s osam i Luka Šebetić s pet golova, dok su Lovro Mihić, Stipe Mandalinić, Sandro Obranović i Domagoj Pavlović dodali po dva gola. Igor Stevanović je sakupio osam, a Filip Ivić četiri obrane. U redovima bjeloruskog sastava najefikasniji su bili Rastko Stojković sa šest i Dainis Kristopans s pet golova, dok je Pešić sakupio deset obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši mađarskog MVM Veszprema pobjednici su SEHA lige nakon što su u finalnom susretu u Varaždinu pobijedili Vardar 28:26. Mađarski sastav je tako obranio naslov pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo