UNATOČ POBJEDI PRIČA SE O LOŠIM STVARIMA: / Otkriveni nedostaci u igri Hrvatske

Image

Hrvatska rukometna reprezentacija jučer je uspješno otvorila Europsko rukometno prvenstvo u Poljskoj pobjedom nad Bjelorusijom 27:21.

16.1.2016.
13:23
VOYO logo

Hrvatska protiv Bjelorusije nije dobro igrala u situacijama sa igračem manje. Kauboji se nisu dobro kretali u obrani niti u napadu, a u takvim situacijama se ne može adekvatno braniti kao niti napadati.

Image
RUKOMETAŠI ODMAH PRIZNALI: /

Sigurno možemo bolje! Želimo pokazati da smo pravi!

Image
RUKOMETAŠI ODMAH PRIZNALI: /

Sigurno možemo bolje! Želimo pokazati da smo pravi!

"To je prva stvar koju ćemo sad raditi na trenizima. To može biti jako bitan segment jer smo imali dosta isključenja. Jednostavno, trebamo znati tko što treba raditi u tim situacijama. Ne znam možemo li to popraviti, ali volio bih da je protok lopte brži. Nećemo imati takav luksuz da igramo jedno poluvrijeme rezervirano, a da drugo poluvrijeme stisnemo. Volio bih da od prve minute imamo dominaciju i nametnemo jaki ritam", kazao je Babić na današnjoj presici, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako je obrana stabilna, odmah je i golmanima lakše braniti'

Jedan od junaka pobjede bio je vratar Ivan Stevanović koji je skinuo nekoliko čistih prilika Bjelorusa, otvorivši tako Hrvatskoj put prema uvodnoj pobjedi na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo s manje agresivnosti u prvom poluvremenu, ali pojačali smo to u drugom dijelu u kojem smo imali više sigurnosti u obrani i zabijali lakše golove. Ako je obrana stabilna, odmah je i golmanima lakše braniti".

Norveška kao prvi pravi ispit Hrvatske

Sada slijedi neugodna Norveška koja gaji onaj skandinavski mentalitet. Igra do posljednje sekunde, bez odustajanja i opuštanja, s jakim pritiskom u obrani. U Norveškoj se igra gradi po lijevoj strani, sve kreće od Sagosena i Hansena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ih budemo zatvarali kao što nam je izbornik nacrtao, ako zaustavimo njihov brzi protok lopte, neće biti problema. Ako ih pustimo, uđemo u njihov mlin, nećemo imati šanse. Odlična su ekipa sa dosta različitih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo