TRENUCI ZA PAMĆENJE / Šou Zagrebaša usred Danske 'Uzelo nas je'

Rukometaši Zagreba izgubili su na gostovanju kod danskog Koldinga 23:21 u uzvratnoj utakmici osmine finala, ali su ipak uspjeli izboriti osam najboljih u Ligi prvaka. Po prvi puta nakon 2012. godine.

22.3.2015.
20:28
VOYO logo

Ova legenda jugoslavenskog rukometa unijela je nešto posebno u momčad Zagreba. Zaista, PPD Zagreb ovu sezonu nikada nije karakterno tako izgledao. A ne zaboravite, većina igrača u momčadi su još mladi dečki ispred kojih je puno stepenica napretka u karijeri. Stoga, ovaj uspjeh Zagreba je uistinu čudesan. Ma, tko se tome mogao nadati prije početka ove sezone...

"Čestitam igračima, koji su od prve do zadnje minute igrali čvrsto, jako, nisu niti na trenutak posustali pred čvrstim i jakim Koldingom. Mislim da smo kontrolirali utakmicu kroz cijelih 60 minuta, bilo smo jako koncentrirani. Izuzetno sam zadovoljan i radostan da je poslije jedne pauze Zagreb ponovno među osam najboljih ekipa u Europi,", rekao je za HTV nakon utakmice trener Zagreba Veselin Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vujović je izdvojio dvojicu rukometaša...

"Naša snaga pokazala se jer Ivić, koji je bio sjajan u prvom meču, a danas je umjesto njega Stevanović odradio lavovski dio posla, Obranović se u prvom meču nije vidio, a danas je odigrao sjajno. Ukupno gledajući, to je naša snaga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Stepančić je bio jedan od najboljih u ovom dvoboju, postignuvši tri gola.

"Rekao je trener da niti jedan poraz ne može biti sladak, ali ovaj ima neke slatkoće u sebi. Rekli smo da nećemo slaviti, ali emocije su nas uzele, vidjelo se koliko nam je to značilo, nakon dvije godine u kojima nismo prolazili skupinu odmah proći u četvrtfinale. To je ogromna stvar za ovako mladu ekipu, mislim da smo svi u jednoj sezoni sazreli bar za dvije godine. Sad čekamo ždrijeb četvrtfinala", kazao je Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb će u utorak na ždrijebu u Beču saznati suparnika u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo