TEŠKO OZLIJEĐENI RUKOMETAŠ OPERIRAN: / Iz bolnice poručuje; 'Duletu je jako teško...'

Image
Foto: PIXSELL

U bolnici bih trebao ostati još nekoliko dana, vjerojatno do ponedjeljka i nakon šest tjedana bih trebao izvaditi vijak

29.11.2018.
17:30
PIXSELL
VOYO logo

Povremeni hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Pavlović uz vrisak se u bolovima srušio na parket nakon kontakta s Domagojem Duvnjakom na početku utakmice između Melsungena i Kiela u četvrtfinalu njemačkog Kupa. Dogodilo se to prije dva dana. Prve slutnje ukazivale su na frakturu fibule desne noge premda službena internetska stranica Pavlovićeva kluba nije odmah donijela tu potvrdu, ali kasnije jest.

Image
ČERVAR O OZLJEDI HRVATSKOG RUKOMETAŠA: /

'Trebao je s nama na Svjetsko prvenstvo, a sad ovo. Ipak, dojmilo me se...'

Image
ČERVAR O OZLJEDI HRVATSKOG RUKOMETAŠA: /

'Trebao je s nama na Svjetsko prvenstvo, a sad ovo. Ipak, dojmilo me se...'

Pavlović operiran nakon teškog prijeloma skočnog zgloba

Pavlović je operiran nakon teškog prijeloma skočnog zgloba i sad se oporavlja. Čitav slučaj odjeknuo je u hrvatskim i njemačkim medijima i zgrozio javnost. Spletom nesretnih okolnosti nastradao je baš u sudaru s prijateljem i suigračem iz hrvatske reprezentacije Domagojem Duvnjakom. Ovo mu je, kaže, već četvrta teška ozljeda u karijeri. Koliko je Duletu krivo zbog ozljede, svjedoči i trenutak kad ga ljudi u lice dok ga iznose na nosilima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U bolnici bih trebao ostati još nekoliko dana, vjerojatno do ponedjeljka i nakon šest tjedana bih trebao izvaditi vijak. Onda će liječnici vidjeti kad mogu početi trenirati", kaže Domagoj Pavlović, čije riječi prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propustit će SP

Pavlović će tako propustiti Svjetsko rukometno prvenstvo koje se u siječnju igra u Njemačkoj i Danskoj. Hrvatska je za početak u Grupi B sa Španjolskom, Makedonijom, Islandom, Bahreinom i Japanom.

"Nažalost, navikao sam na to da za reprezentaciju navijam ispred malih ekrana, tako će biti i sad za Svjetsko prvenstvo. Operiran sam u Kielu pa mi je u posjeti stalno Domagoj Duvnjak. Duletu je jako teško zbog toga što sam se teško ozlijedio, ali naravno da on nije ništa kriv. Jednostavno se dogodilo. Jako mu je teško zbog svega, ali tu je, uz mene, velika mi je podrška. Za sve što trebam na raspolaganju mi je", kaže srednji vanjski Melsungena i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dule je stalno uz mene'

"Evo, dolazi mi supruga Jana pa je Dule otišao po nju i doći će kod mene zajedno u bolnicu. Doista, ništa mi ne fali. On je stalno tu uz mene", ističe ozlijeđeni hrvatski rukometaš.

Prvotne prognoze nisu bile tako optimistične, ali ispostavilo se da je stanje sa slomljenom nogom bolje nego što se mislilo i za očekivati je da bi Pavlović mogao biti spreman čak i prije kraja aktualne rukometne sezone. Polako kreće proces oporavka. Nadamo se njegovom što skorijem povratku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo