SVAĐA U SRBIJI DOBILA RASPLET: / Kad izbornika optužuju da je pijanac, a on igrače za nedisciplinu rješenje je - razlaz

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rezultatski podbačaj na rukometnom Euru i međusobne svađe riješile su pitanje odlazi li ili ostaje izbornik Jovica Cvetković

27.2.2018.
19:27
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Jovica Cvetković više nije izbornik srpske rukometne reprezentacije, javlja B92.net. Odluka je to koja je donesena na sjednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije.

Neprihvaćeni izvještaj

Izbornik srpske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković nedavno je podnio izvještaj s Europskog prvenstva kojem je domaćin bila Hrvatska. U njemu je otkrio sve disciplinske prekršaje svojih igrača za vrijeme boravka na turniru, a Savez je njegov izvještaj odlučio ne prihvatiti. Pokušao se Cvetković braniti i neadekvatnim uvjetima pri pripremi za turnir pri čemu je spomenuo da je momčad morao sastaviti od 'igrača koji nisu bili disciplinirani niti su ikada u karijeri ostvarili veće uspjehe'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POTPUNI KAOS U SRPSKOJ REPREZENTACIJI: /

Izbornik podnio izvještaj s Eura u Hrvatskoj i teško optužio igrače

Image
POTPUNI KAOS U SRPSKOJ REPREZENTACIJI: /

Izbornik podnio izvještaj s Eura u Hrvatskoj i teško optužio igrače

Navodno je u izvještaju pisalo i ovo:

"Neugodnim iznenađenjima nije bilo kraja. Prije odlučujuće utakmice s Islandom Petar Nenadić rekao je u intervjuu za dansku televiziju da više neće igrati za reprezentaciju. Istodobno sam doznao da su sedmorica igrača rezervirala povratne karte za Beograd nakon prve faze natjecanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Upravnog odbora RSS-a Božidar Đurković poručio mu je:

''Nije točno da Savez nije osigurao uvjete reprezentaciji. Jovice, očekivao sam više samokritičnosti, tvoj izvještaj ne sadrži dosta toga. Nismo mi birali igrače i radili taktiku, nego ti. Nitko ti se nije miješao u izbor."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači ga davno osudili

Inače, palac dolje sad već bivšem izborniku i ranije su okrenuli igrači koji su kazali da je propuštao treninge a kad bi na njih stigao ondje je, kao i u svlačionici, pušio. Dodali su da nije znao u kojim klubovima igrači igraju niti da je bio dio kolektiva pa je tako za razliku od svih ostalih koji su zajedno išli autobusom on putovao privatnim automobilom. Poentirali su na sljedeći način:

"Za sedam dana u hotelu račun je bio 1200 eura samo za alkohol! Onda i ne čudi što je izbornik svaku večer bio u alkoholiziranom stanju. Kulminacija je bila kad je u takvom stanju vodio utakmicu protiv Bjelorusije. Pod učinkom alkohola napao je i udario potpredsjednika Saveza Dragana Škrbića. Da, to je istina jer su igrači bili prisutni, razdvajali i smirili strasti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo