Zaigrao i naš kapetan / Susret naših rukometaša: Duvnjakov Kiel razbio Stuttgart, naš vratar s poražavajućom statistikom

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Susret Stuttgarta i Kiela završio je uvjerljivom pobjedom za rukometaše Kiela, za koje je igrao i kapetan hrvatske reprezentacije, Domagoj Duvnjak.

10.2.2022.
21:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši Kiela pobijedili su TVB 1898 Stuttgart s rezultatom od čak 42-29 i time osigurali nova dva boda u najjačoj ligi svijeta, Bundesligi. U pobjedi je igrao i naš kapetan Domagoj Duvnjak, a za Stuttgart je branio i naš vratar Ivan Pešić.

Duvnjaku je ovo tek druga utakmica od 26. prosinca. Našeg kapetana je od tada pogodio koronavirus, kao i ozljeda leđa. Zbog toga je Duvnjak propustio Europsko rukometno prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Duvnjak se sad vratio rukometu i nadamo se da će biti spreman za nadolazeće kvalifikacije naše reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2023. U pobjedi Kielcea imao je jedan pogodak, a nije puno vremena proveo na terenu.

S druge strane terena na vratima je stajao Ivan Pešić, prva opcija na golu naše rukometne reprezentacije. Nažalost, Pešić i njegov suigrač iz Slovenije Miljan Vujović nisu mogli zaustaviti kanonadu golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš je vratar imao nula obranjenih udaraca. od kojih je devet upućeno na njegova vrata. Vujović nije bio bolji, pa je on obranio samo šest udaraca od čak njih 39. Kiel se nalazi na drugom mjestu Bundeslige s četiri boda manje od vodećeg Magdeburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo