STEPANČIĆ SE PRISJETIO RUŽNOG DETALJA S EURA: / 'Kad sam došao u hotel rekao sam dečkima što se dogodilo. To im se na kraju vratilo'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ponašali su s eprema njima kao da su nebitna reprezentacija

30.4.2020.
11:30
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometaš LukaStepančić prisjetio se uvoda u polufinalnu utakmicu protiv Norveške na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Domaćini su glasili kao veliki favoriti, ali je Hrvatska izborila finale golom Željka Muse u posljednjim sekundama susreta.

“Na pres konferenciji sam se osjećao… Nemoguće je to opisati. Prema nama su se odnosili kao da smo Australija. Tako su nas predstavili. Jedno, dva pitanja za nas, 24 pitanja za Norvežane. Bilo je to toliko prepotentno. Znači totalno smo bili nebitni. Kad sam došao u hotel rekao sam dečkima kako je bilo i da ćemo vidjeti tko je nebitan. Na kraju im se obilo o glavu. U finalu je pobijedila manje lošija ekipa, ekipa koja je manje griješila. Vidjelo se i na Španjolcima i na nama da smo istrošeni”, kazao je Stepančić u podcastu Balkan Handballa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

22.01.2020., Wiener Stadthalle, Bec, Austrija - Europsko rukometno prvenstvo, skupina 1, 4. kolo, Hrvatska - Spanjolska. Luka Stepancic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

U istom je poručio da su Hrvati i Srbi isti po jednom pitanju.

“Da se nitko ne uvrijedi, Srbi i Hrvati su narod koji voli pobjede. Volimo sport, cijenimo ga i razumijemo, ali samo pobjede priznajemo. Nijemac će reći ‘dobro trudili smo se, suparnik je bio bolji’… Ako si kvalitetan i zaslužuješ više, onda si pod velikim pritiskom. Onda moraš”, slikovit je bio Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo