SRPSKIH NAVIJAČA U SPALADIUM ARENI - NEĆE BITI: / RSS odustao od ulaznica za vrući dvoboj! 'Tako je najpametnije'

Image
Foto: PIXSELL

'Dužni smo osigurati kontingent ulaznica za sve naše protivnike, ali moram istaknuti da iz srpskog saveza nisu iskoristili tu opciju.

6.12.2017.
10:58
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatske će od 12. do 28 siječnja biti domaćin Europskog rukometnog prvenstva. U prvoj fazi natjecanja izabranici Line Červara igrat će u skupini A zajedno sa Srbijom, Švedskom i Islandom u Spaladium Areni. Ona najzanimljivija utakmica u prvoj fazi natjecanja bit će protiv Srbije.

BIVŠI REPREZENTATIVAC HRVATSKE IGRAT ĆE ZA – SRBIJU! Riječanin zapalio naciju: ‘Tko želi, razumjet će, a tko neće, ne mora’

Utakmica koja nadilazi obične sportske okvire

Utakmice između Hrvatske i Srbije oduvijek su nadilazile obične sportske okvire, zbog svega što se između ove dvije nacije dogodilo u prošlosti. To je jednostavno tako. Koliko kod se naši rukometaši trudili smanjiti tenzije, što je za pohvalu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘DJEDICA’ OMEYER ĆE NAM OPET ZAGORČAVATI ŽIVOT? Neuništivi vratar u 42. godini na popisu za Euro u Hrvatskoj

Upravo zbog navedenog najveći interes hrvatskih navijača je upravo za taj vrući sraz. No, karata za tu utakmicu više - nema!

"Ulaznica za utakmicu protiv Srbije više nema, a za ostala dva susreta u skupini ima još oko 20% dostupnih ulaznica. HRS je svim rukometnim djelatnicima i županijskim savezima omogućio povlaštene ulaznice i svi su iskoristili to pravo. Unatoč svim problemima koje smo imali sa Splitom, sve je riješeno i organizacija će biti na vrhunskom nivou. Pozivam sve navijače da na vrijeme osiguraju ulaznice i navijaju za Hrvatsku na svim utakmicama”, istaknuo je Zoran Gobac, čije riječi prenosi službena stranica HRS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepuna Spaladium Arena i grad Split prijetnja su srpskim navijačima

Gobac je otkrio i kako iz Srbije nisu htjeli iskoristiti kontigent ulaznica za njihove navijače. Najbolje je tako. Možemo samo zamisliti što bi se sve moglo dogoditi da se u prepunoj Spaladium Areni pojave srpski navijači. Ne treba biti pametan i konstatirati kako bi moglo doći do nereda, napada na njih, unatoč tome što će osiguranje biti jako... Jer, na tribinama će se zasigurno naći i pripadnici hrvatskih navijačkih grupa, posebno Torcide, Tornada, možda i pokojeg Funcuta i Bad Blue Boysa...

ČERVAR ZA NET.HR: ‘Srce mi je bolje proradilo kad sam čuo tu vijest. Srbija? Prijete nam da će imati ratnike, ali s ovakvom publikom…’

"Dužni smo osigurati kontingent ulaznica za sve naše protivnike, ali moram istaknuti da iz srpskog saveza nisu iskoristili tu opciju. Dakle, srpskih navijača neće biti na utakmici protiv Hrvatske i ja mislim da je to pametna odluka", naglasio je Gobac pa pojasnio da nema ništa protiv ikoga, nego je riječ o praktičnim razlozima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, mi smo napravili sve da u sigurnosnom smislu sve prođe u najboljem redu. Angažirali smo profesionalce, bivše djelatnike MUP-a, ljude kojima je to struka. Vjerujem da smo po tom pitanju dobro pokriveni, ali jednostavno ne možemo utjecati na baš svaki detalj. Zato mislim da je pametna odluka da u Splitu ne bude srpskih navijača, iako su postojale neke najave da bi ih došlo stotinjak u vlastitom angažmanu. E, sad zamislite kako bi to bilo da dođu neorganizirano, njih stotinjak u dvorani od 12.000 ljudi. Ponavljam, pametna je odluka da ih ne bude", naglasio je Gobac.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo