Srbin će proći bez kazne zbog sramotnog poteza?!

6.12.2012.
19:17
VOYO logo

Bošković je, podsjetimo, tijekom jednog napada Norvežanki, ničim izazvan, potegnuo za dres Linn Jorum Sulland kako bi je omeo i tako pomogao svojim igračicama, a nekoliko minuta poslije ponovio je nesportsku radnju potegnuvši je za ruku.

"Ovo nema veze sa sportom, ne mogu vjerovati da se to dogodilo čak dvaput", istaknuo je norveški izbornik, a Rukometni savez Srbije poslao ispriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molimo Vas da uvažite našu ispriku. Sve se dogodilo u žaru borbe i ovakav propust više nikada neće biti ponovljen od strane izbornika srpske reprezentacije Saše Boškovića. U sportskom i duhu fair-playa želimo svim sudionicima Europskog prvenstva sportsku i vitešku borbu za plasman", navodi se u priopćenju.

Iako su Norvežanke na kraju pobijedile sa 28:26, Norveški rukometni savez je najavio tužbu koju će protiv Srbije uputiti EHF-u, no Međunarodna rukometna federecija tvrdi da prijave zadad nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U službenom izvješću sudaca i delegata nije bilo riječi o tome niti nam je stigla službena žalba. Prema postojećim propisima nakon utakmice nećemo poduzimati nikakve disciplinske mjere", piše EHF u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo