SREĆOM – PREOKRET U ORGANIZACIJI RUKOMETNOG EURA: / Splitski gradonačelnik potvrdio, Hrvatska-Srbija igra se u Splitu

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Čini se da drama ima sretan završetak kada je u pitanju organizacija Europskog rukometnog prvenstva u Splitu.

24.11.2017.
14:59
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Veliki upitnik nadvio se nad organizatore prve faze turnira koji će se u Hrvatskoj igrati od 12. do 28. siječnja, a sve jer Grad nije potpisao ugovor s tvrtkom koja vodi Spaladium Arenu u kojoj bi u fazi po skupinama trebala igrati i Hrvatska u svojoj grupi A u kojoj su još Island, Srbija i Švedska.

Sada je stigao kraj i te trakavice pa je, za nadati se, ponovno upaljeno zeleno svjetlo i za prodaju ulaznica koja je bila obustavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam u ime Grada Splita potpisao ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom. HRS još mora utanačiti neke pojedinosti s tvrtkom TPN koja upravlja Spaladium Arenom. Neću dozvoliti da me itko preko medija pritišće i na taj način sebi priskrbljuje bolju pregovaračku poziciju. Europskog prvenstva u Splitu će biti i to Vam jamčim, a sve ostale stvari koje čujete i vidite su u službi zauzimanja boljih pregovaračkih pozicija" riječi su splitskog gradonačelnika za Radio Dalmaciju.

Hrvatska Euro otvara 12. siječnja 2018. susretom protiv Srbije, dva dana kasnije na rasporedu je ogled protiv Islanda, a 16. siječnja sa Švedskom. Izbori li drugu fazu natjecanja Hrvatska će igrati u Zagrebu (18., 20., 22. i 24. siječnja) formirajući skupinu s tri najbolje reprezentacije iz skupine B (Francuska, Bjelorusija, Norveška, Austrija) koja uvodni dio igra u Poreču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinala i susret za peto mjesto igraju se 26. siječnja, a dva dana kasnije borba je za medalje. Sve navedene utakmice bit će igrane u Areni Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo