SPLITSKA NOĆ ZA PAMĆENJE: / Policija potvrdila da je utakmica Hrvatska i Srbije protekla bez ikakvog izgreda

Image
Foto: PIXSELL

U splitskoj Spaladium areni sinoć je, prvog dana EHF EURO 2018. bilo oko 11 tisuća gledatelja.

13.1.2018.
10:40
PIXSELL
VOYO logo

Prije, za vrijeme i nakon odigravanja utakmice reprezentacija Hrvatske i Srbije u petak navečer u splitskoj Spaladium areni, prvog dana Europskog rukometnog prvenstva, nisu zabilježeni incidenti, narušavanja javnog reda i mira, niti oštećenja imovine, priopćila je u subotu splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Dodaju i da je jučer prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja privedeno ukupno 10 osoba zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, jučer tijekom dana policija je prekršajno sankcionirala jednu osobu, 50-godišnjeg muškarca, temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jer je utvrđeno da je neovlašteno nudio ulaznice za sportski događaj po cijeni višoj od označene prodajne cijene. Od 50-godišnjaka je oduzeto šest karata.

U splitskoj Spaladium areni sinoć je, prvog dana EHF EURO 2018. bilo oko 11 tisuća gledatelja, a utakmica je završila pobjedom rukometne reprezentacije Hrvatske nad reprezentacijom Srbije, 32 naprama 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo