Goluža o ružnoj sceni: 'Nismo htjeli riskirati, on je OK'

14.1.2013.
18:56
VOYO logo

"Tražio sam čvrstu obranu i mislim da smo jako dobro igrali. Bilo je par sitnih pogrešaka, ali imali smo agresivnost, dobar blok i to je ono što smo tražili. Bilo je dosta trčanja, dosta laganih golova, mogli smo možda biti i malo konkretniji u završnici. Trebali smo imati puno manje tehničkih pogrešaka, no znali smo kakva nas utakmica očekuje. Znali smo da su oni agresivni i da su jako čvrsti u duelima. Opet sam rotirao puno igrača i najvažnije je da su svi ostali zdravi", izjavio je Goluža i potvrdio da je sve u redu s Blaženkom Lackovićem, koji je dobio udarac u prst te napustio teren s bolnom grimasom.

"Bio je to neugodan udarac, no ne može mu se ništa dogoditi. Bio je poslije spreman, ali nismo htjeli riskirati. On je OK i bit će spreman za ono što slijedi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijede Mađari?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su jako neugodna momčad. Čvrsti su u obrani i vrlo agresivni. Mi moramo raditi široka križanja, ne smijemo razbraniti njihovog golmana. Dobro ćemo ih analizirati i pripremiti momčad. Znamo da nas čeka 60 minuta rata s njima. Neće to biti utakmica kao u Londonu. Oni su se pripremali deset dana duže od nas, no to ništa ne znači u jednoj utakmici. Mi trebamo pokazati zajedništvo te pobijediti lukavom i pametnom igrom bez srljanja", rekao je Goluža, a Domagoj Duvnjak dodao:

"Brži smo od njih i pokušat ćemo razbiti njihovu 6-0 obranu. Igramo navečer protiv njih tako da imamo cijeli dan za pripremit se i ja se nadam da ćemo to napraviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo