SKANDAL U SRPSKOJ REPREZENTACIJI: / Zaiskrilo među legendama, letjele i šake?! Iz rukometnog saveza objasnili što se točno dogodilo

Image
Foto: PIXSELL

Poraz od Hrvatske (22-32), potom i onaj od Švedske (25-30) unio je nervozu u srpske redove

15.1.2018.
14:06
PIXSELL
VOYO logo

Uz dva poraza i razliku pogodaka -15 srpska rukometna reprezentacija nalazi se na posljednjem mjestu skupine A Europskog rukometnog prvenstva kojoj je domaćin splitska Spaladium Arena. Sve to ondje, čini se, i podiže tenzije.

JAVILI SU NAM SE IZ SRPSKE REPREZENTACIJE I ODUŠEVLJENI SU: ‘Ljudi moji, Split je najlipši grad na svitu’

Iz tabora srpske rukometne reprezentacije dobili potvrdu sukoba

Prema saznanju Net.hr-a, loše igre i rezultati kulminirali su žestokim sukobom izbornika Jovice Cvetkovića i potpredsjednika Rukometnog saveza Srbije Dragana Škrbića. Verbalni sukob je bio toliko žestok da je gotovo prerastao u fizički. Nesporazum je, ipak, riješen u jutarnjim satima ponedjeljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JAVILI SU NAM SE IZ SRPSKE REPREZENTACIJE ZBOG INCIDENTA KOJI JE ODJEKNUO REGIJOM: ‘Sve što se piše je laž. Sad ću vam sve kazati…’

Kontaktirali smo glasnogovornika srpske rukomente reprezentacije Žikicu Bogdanovića koji nam je potvrdio sukob u reprezentaciji, ali demantira da je došlo do fizičkog obračuna već da je došlo samo do svađe između dvojice stožernih ljudi.

Kasnije su se priopćenjem na službenoj stranici RSS-a oglasili i akteri incidenta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nema nikakvog skandala niti tučnjave'

"Istina je ta da smo ja i Jovica Cvetković razgovarali nakon jučerašnje utakmice Hrvatske i Islanda u hodniku hotela. Bilo je tu povišenih tonova i od strane mene i od izbornika, što je rezultat tenzija nastalih zbog svega što se do sad dogodilo na Europskom prvenstvu. Ali verbalni konflit nije prerastao u fizički sukob. U ponedjeljak ujutro ja i izbornik smo sjedili više od sat vremena razgovarajući o svemu. Kako se u narodu kaže, jutro je pametnije od večeri. Izmjenili smo mišljenja, svatko je rekao svoje, sve je izrečeno normalnim putem uz kavu. Ne bi se smjeli raditi problemi tamo gdje problema - nema", izjavio je potpredsjednik Rukometnog saveza Srbije Dragan Škrbić.

Izbornik reprezentacije Srbije Jovica Cvetković nadovezao se:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakvog skandala. U našem razgovoru nije bilo ništa rečeno što bi bilo zanimljivo medijima. Pa ne možemo uvijek razgovarati tiho. Neki od naših glasnih razgovora upravo su tako protumačeni, protumačeni su kao da smo se svađali. Sve je u redu između mene i Škrba. Razgovarali smo otvoreno o svemu, o problemima koji nas muče. To nikako ne može biti protumačeno kao skandal".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo