'JEDAN ME DRŽAO ZA VRAT, DRUGI TUKAO PO BUBREGU': / Izbornika Makedonije pretukli policajci, procurila je i snimka

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Izbornika mlade rukometne reprezentacije Makedonije Ilija Temelkovski navodno su pretukli policajci.

9.4.2017.
11:46
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Dogodilo se to u popodnevnim satima ovog tjedna. Na ulicama Skopja vladala je velika gužva na cesti. Policija je zatvorila cestu kako bi osigurala prolazak delegacije. Temelkovski je bio u žurbi, išao je na trening.

Pitao je policajce da ga propuste. Organi reda to nisu htjeli učiniti i došlo je do oštre verbalne reakcije Temelkovskog, što je on i sam priznao. Dvojica policajaca nisu imala milosti. Odmah su nasrnuli na izbornika Makedonije, prvo ga gurali, a onda odvukli na parking iza autobusa, maltretirali i pretukli. Tako barem tvrdi Temelkovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku je objavila makedonska TV 21, a na njoj se vidi kako Temelkovski priča s policajcima koji ga nakon toga vode prema autobusu i parkiralištu.

"Pitao sam ih jesu li normalni?! Pa pokazao sam im vozačku, a oni su me odvukli iza autobusa. Sigurno ću podnijeti tužbu. Jedan me držao za vrat, drugi me tukao. Odvukli su me između dva autobusa na parking i udarali me po bubrezima", rekao je Temelkovski, koji je bio izbornik Makedonije na SP-u u Hrvatskoj 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo