Pivot Nexea / Šipić nakon poraza: 'Imali smo jednu priliku da se vratimo, a nova nam se više nije otvorila'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Utješna nagrada za Nexe bit će utakmica za treće mjesto u kojoj će igrati protiv Meškova

3.4.2019.
10:18
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometni klub Nxe nije se uspio plasirati u finale regionalne SEHA lige. Bolji od njih u polufinalnom dvoboju u Brestu bili su stari rivali PPD Zagreb koji su slavili rezultatom 28:23. 

Jedan od boljih pojedinaca u momčadi Nexea u polufinalu, ali i kroz cijelu sezonu bio je reprezentativni pivot Marin Šipić koji je zabio četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zagreb je na bolji način otvorio susret, a mi jednostavno nismo bili u stanju vratiti se u susret. Na sredini drugog dijela imali smo jedinu priliku stići tek na pogodak zaostatka, priliku iz kontranapada, a nakon što smo je propustili nova nam se više nije otvorila. Zagreb je bio bolji protivnik u ovom susretu i mi to moramo priznati", rekao je mladi pivot Marin Šipić.

Navedenu priliku propustio je u 38. minuti Jelinić, a velike zasluge ima i golman zagreba Ristanović koji mu je obranio čistu kontru za dolazak na samo jedan gol zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utješna nagrada za Nexe bit će utakmica za treće mjesto u SEHA ligi u kojoj će igrati protiv Meškova koji je izgubio od Vardara u drugoj polufinalnoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo