UOČI PARIZA /

Sigurdsson nakon poraza rekao na čemu treba poraditi: 'To će biti glavni fokus'

Image
Foto: profimedia

Izbornik nezadovoljan posljednjom utakmicom prije Olimpijskih igara u Parizu

17.7.2024.
22:01
profimedia
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija odradila je i posljednju provjeru uoči Olimpijskih igara u Chartresu. U utakmici protiv Francuske izgubila je 31-26.

Image
PRIPREME ZA OI /

Hrvatska uvjerljivo izgubila od olimpijskih prvaka u posljednjoj provjeri pred Pariz

Image
PRIPREME ZA OI /

Hrvatska uvjerljivo izgubila od olimpijskih prvaka u posljednjoj provjeri pred Pariz

Na utakmicu se osvrnuo i hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teška utakmica protiv jake ekipe. Nisam baš zadovoljan, u prvom poluvremenu smo primili 18 golova, što je puno previše. U drugom dijelu smo igrali bolje. Sve u svemu, nismo odigrali dovoljno kompletnu utakmicu, moramo biti bolji. Veselim se zadnjoj fazi priprema i nadam se da možemo ispraviti sve što trebamo", rekao je pa nastavio:

"Ako analizirate prve minute, više smo trčali nego pucali. Moramo biti precizniji u udarcima pod ovakvim pritiskom. To će biti glavni fokus na individualnoj razini. Radit ćemo i na tajmingu u kombinacijama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 17. minuti izravan crveni karton dobio je Zvonimir Srna nakon grubog prekršaja nad Karabatićem.

"Nismo mogli promijeniti obranu u 5-1, on nam igra na vrhu, kao i Duvnjak. Nismo imali ni jednog od njih dvojice pa smo zaglavili sa 6-0 obranom, koja je u drugom poluvremenu ipak bila dobra. Nisam vidio što se dogodilo kod crvenog kartona pa nek drugi procijene", komentirao je Sigurdsson sučevu odluku.

Najbolji hrvatski strijelac već standardno bio je Mario Šoštarić koji je zabio osam golova.

"Loše smo krenuli napadački, a Francuzi su iskoristili te naše greške i zabili nam nekoliko laganih golova iz kontri zbog čega su se odlijepili na četiri-pet golova prednosti. Probali smo ih stići, ali nismo uspjeli. U drugom poluvremenu smo igrali bolje kako u obrani tako i u napadu, igra nam je imala glavu i rep. Idemo sada odraditi ostatak priprema jako i nadamo se dobrom rezultatu u Parizu. Moramo dobro proanalizirati i naše protivnike jer znamo da od starta moramo biti pravi", rekao je Šoštarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo