RUŽNO ZA GLEDATI: / Karabatić i društvo razvalili zagrebaše

Image
Foto: AFP, FREDERICK FLORIN

U utakmici 4. kola A skupine Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb doživjeli su težak poraz, izgubivši u Parizu od PSG-a s 23:34 (8:18).

11.10.2015.
19:02
AFP, FREDERICK FLORIN
VOYO logo

PPD Zagreb je svoje dosadašnje uspjehe gradio na čvrstoj i borbenoj igri u obrani, te brzim kontrama i polukontrama. Nažalost, u Parizu toga nije bilo. Zagrebaši ove sezone nigdje nisu primili više od 23 gola. Kiel im je zabio 22, Veszprem 21, a suparnici u SEHA ligi u prosjeku 19,5 golova. Međutim, PSG je već u prvom poluvremenu zabio 18 golova. Jedan od najvećih kandidata za naslov europskog prvaka, uz Kiel i Veszprem, na poluvremenu je imao velikih deset golova prednosti (18:8). U drugom poluvremenu PSG je spustio u nižu brzinu, a Zagreb je odigrao ipak bolje, pa je taj dio igre završio s golom prednosti za domaćine (16:15) za konačnih 34:23.

Nezaustavljivi Hansen

PSG su do treće pobjede u skupini predvodili sjajni Mikkel Hansen s deset golova, Nikola Karabatić je dodao sedam, a Jeffrey M'tima četiri gola. Odličan je bio i Thierry Omeyer na francuskim vratima. Za PSG je nastupio i Igor Vori, postigavši dva gola. U redovima Zagreba najefikasniji su bili Antonijo Kovačević s pet, Domagoj Pavlović s četiri, te Sandro Obranović i Luka Raković s po tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici skupine vodi Veszprem sa sedam bodova, PSG i Kiel imaju po šest, a PPD Zagreb četiri boda. Wisla ima tri boda, a Celje Pivovarna Laško i Flensburg po dva, ali i utakmicu manje. Na začelju je Beşiktaş s četiri poraza. U petom kolu PPD Zagreb će 17. listopada ugostiti Wislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo