Nevjerojatno koga se odrekla Hrvatska: Potjerali su ga godinama prije Balića!

Otpisana legenda hrvatskog rukometa, Renato Sulić, igra u životnoj formi u mađarskom Veszpremu.

24.3.2014.
9:45
VOYO logo

Drugi dio fantastičnog zlatnog dvojca s Olimpijskih igara u Ateni, Balić-Sulić, i dalje briljira u Weszpremu. Nakon sjajnog prvog dijela sezone, koji mu nije kupio kartu na Europskom prvenstvu Danskoj, Sulić je zablistao u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv poljske Wisle koja je slavila sa 34:33.

Renato je bio najbolji strijelac utakmice, zajedno sa suigračem iz Veszprema, Srbinom Momirom Ilićem. Obojica su zabili po 8 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Sulić je jedan od fizički najjačih hrvatskih rukometaša koji još uvijek igraju, ali i jedan od najokretnijih, sjajno igra i obranu i napad. Kažu za njega da ima snage za dvije utakmice zaredom i da ponajbolji pivot svijeta. Sve to, međutim, izborniku Slavku Goluži nije bilo dovoljno da Sulića za svog mandata pozove barem 'na probu'.

Možda je i to, između ostalih otpisanih legendi, razlog zašto već godinama osvajamo brončane medalje, a ne zlata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/V-fvBrlxBr0

Neuništivi 38-godišnji slovenski rukometaš Renato Vugrinec zabio je čak 13 golova za makedonski Metalurg, koji je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kao domaćin pobijedio danski Kolding s 23-17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Metalurga, koju vodi bivši hrvatski izbornik Lino Červar, napravila je dobar posao pred gotovo 7.000 navijača u Skoplju. Vugrinec je za domaći sastav zabio više golova nego svi njegovi suigrači zajedno. Hrvat Luka Cindrić postigao je jedan pogodak za domaću momčad. Kod gostiju je najefikasniji bio Torsten Laen s 5 golova.

Naš Ivan Slišković zabio je pet golova za Celje koje je u dvorani Zlatorog pobijedilo njemački Flesnburg 26-25. Celjani su vodili veći dio utakmice, a još efikasniji od Sliškovića kod domaćina su bili Nemanja Zelenović s 8 golova i Gašper Marguč sa 6. Holger Glandorf predvodio je Flensburg sa 7 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je vjerojatno već riješila pitanje plasmana u četvrtfinale nakon što je u gostima svladala danski Aalborg s 29-22. Karabatić, Gurbindo Martinez i Torras Gonzalez zabili su po 4 gola za Barcelonu, dok je domaćine predvodio Slundt sa 6 pogodaka.

Rukometna Liga prvaka, osmina finala, prve utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aalborg – Barcelona 22-29 Metalurg – Kolding 23-17 Wisla Plock – Veszprem 34-33 Celje – Flensburg 26-25

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo