OPTIMIZAM NA VRHUNCU / Rukometaši Zagreba ne staju: 'Idemo po sve što možemo uzeti'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Sljedećeg tjedna zagreb očekuje prva utakmica osmine finala EHF Lige prvaka

8.3.2024.
13:00
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Pred rukometašima Zagreba je prva utakmica osmine finala EHF Lige prvaka protiv Montpelliera koja će se igrati srijedu, 27. ožujka, a uzvrat je tjedan dana kasnije.

Image
EVO TKO IM PRIJETI /

Pick Szeged izgubio kod PSG-a: Znate li što to znači za Zagrebaše?

Image
EVO TKO IM PRIJETI /

Pick Szeged izgubio kod PSG-a: Znate li što to znači za Zagrebaše?

Uoči tog važnog ispita svoja su razmišljanja podijelili kapetan Zagreba Jakov Gojun i Ivan Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o ekipi koja je godinama u vrhu svjetskog rukometa. Klub koji je dvostruki prvak Europe, ima tradiciju. Uvijek imaju šest, sedam francuskih reprezentativaca. Trenutno im je najbolji igrač lijevi vanjski Brazilac Hugo Dos Santos koji je jučer, između ostalog, zabio 11 golova. Svaku utakmicu je opasan po gol. Montpellier je ekipa za svaki respekt, ali vjerujem da ovaj Zagreb u naletu ima što za reći. Prije dvije godine s trenerom Obrvanom smo pokazali da se možemo s njima nositi, vjerujem da će to i sada biti slučaj. Vjerujem i nadam se da će Arena Zagreb biti lijepo popunjena. Respektiramo protivnika, ali ih se ne bojimo", prenosi Gojunovu izjavu službena stranica RK Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Težak protivnik, kao i svaki u ovoj fazi natjecanja. Opasni su i teški, ali mislim da imamo svoje šanse s njima. Nadamo se da će se reprezentativci vratiti zdravi. Imamo vremena da to pripremimo na kvalitetan način i veselimo se igrati u punoj Areni. Treba biti realan i reći da su oni na papiru favoriti, ali mi sanjamo svoj san i želimo  ga sanjati i dalje. Ne idemo s mišlju da je ovo što smo do sada napravili dovoljno, idemo po sve što možemo uzeti", poručio je Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo