NIJE NI POČELO... / Problemi za novog izbornika Hrvatske: Otpao Marin Šipić, evo tko upada umjesto njega

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Podsjećamo, hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak 6. ožujka u 13.00 sati, a dan kasnije leti za Eindhoven na prvi susret s reperezentacijom Nizozemske.

4.3.2023.
10:36
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Kružni napadač Kriens-Luzerna Marin Šipić ozlijedio je stražnju ložu i nakon detaljnih liječničkih pregleda, neće biti na raspolaganju reprezentaciji i klubu najmanje dva ili tri tjedna, objavio je Hrvatski rukometni savez (HRS).

Šipić će zbog ozljede propustiti oba kvalifikacijska susreta za Europsko prvenstvo 2024. godine protiv Nizozemske koji će se igrati 8. ožujka u Eindhovenu i 12. ožujka u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Šipića, hrvatski izbornik Goran Perkova je s liste pričuva odlučio pozvati Nikolu Grahovca, koji je bio dio reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj/Poljskoj 2023. godine. Tako su na listi kružnih napadača za susrete s Nizozemskom ostali Veron Načinović, Nikola Grahovac i povratnik Ilija Brozović.

Iz Nizozemske reprezentacija će otputovati za Osijek, a do druge utakmice bit će smještena i trenirat će u Vukovaru sve do subote navečer kad će završni trening odraditi u dvorani Gradski vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u prva dva kvalifikacijska susreta pobijedila Grčku 33-25 i Belgiju 30-27. Susreti protiv Nizozemske izuzetno su važni za konačni rasplet u skupini, jer Hrvatska želi biti prva, što bi joj donijelo mogućnost povoljnijeg žrijeba za EURO 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo