PPD ZAGREB OSTAO BEZ NAJBOLJEG RUKOMETAŠA: / 'Njegov odlazak u igračkom i ljudskom smislu nije lako nadoknaditi'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ponajbolji rukometaš napustio je PPD Zagreb

24.4.2018.
10:13
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i rukometaš PPD Zagreba Domagoj Pavlović potpisao je četverogodišnji ugovor s njemačkim prvoligašem MT Melsungenom. Pavlović je u Zagrebu igrao četiri sezone, a s najboljim hrvatskim klubom imao je ugovor do ljeta 2018. godine. Ovaj 25-godišnji rukometaš karijeru je započeo u redovima Ivanić grada, a u PPD je stigao iz Dubrave. S Zagrebom je osvojio Kup i Prvenstvo Hrvatske u tri navrata, dva je puta igrao četvrtfinale EHF Lige prvaka, a u SEHA Gazprom ligi može se pohvaliti osvajanjem dvaju trećih, jednog četvrtog te ovogodišnjeg drugog mjesta.

Zahvalio je PPD-u

"Jako sam sretan što ću dobiti priliku zaigrati u najjačoj ligi na svijetu. Oduvijek mi je bila želja otići u Bundesligu i dobiti jasniju sliku o tome koliko rukometno vrijedim. Melsungen je jedna zdrava i perspektivna sredina, klub je sjajno uređen, a pri adaptaciji će mi sigurno puno značiti što me tamo čeka reprezentativni kolega Marino Marić. Rukometnom klubu Zagreb želim zahvaliti na predivne četiri godine provedene ovdje i svojim suigračima želim sve najbolje u sljedećoj sezoni", kazao je hrvatski rukometni reprezentativac i do 1. srpnja još uvijek rukometaš rukometnog kluba PPD Zagreb Domagoj Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zagreb ide svojim putem"

Glavni menadžer kluba Božidar Jović ovako se osvrnuo na njegov odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domagoju želimo svu sreću u nastavku njegove karijere. On je sjajan igrač i odlična osoba i zaslužuje priliku da zaigra među najboljima. U četiri godine provedene kod nas pokazao je veliki profesionalizam i ostat će zapamćen kao igrač koji se nikada nije štedio i koji se uvijek bezrezervno davao za klub bez obzira o kojem je natjecanju ili utakmici bila riječ. Njegov odlazak u igračkom i ljudskom smislu nije lako nadoknaditi, ali Zagreb ide svojim putem i mi smo sigurni da smo pravilnim kadroviranjem momčadi, a tu u prvom redu mislim na dovođenje najboljih mladih igrača poput Davida Mandića i Filipa Vistoropa, napravili prave poteze koji će klubu osigurati svjetlu budućnost", objasnio je Jović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo