PPD ZAGREB OSIGURAO TREĆE MJESTO: / Hrvatski prvak do boda u Pančevu protiv momčadi koju su nedavno pobijedili s +11

Image
Foto: PIXSELL

U prvoj utakmici je PPD Zagreb pobijedio s 11 razlike, sad je skoro upisan poraz

14.3.2018.
22:02
PIXSELL
VOYO logo

U susretu 17. kola regionalne SEHA lige rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb su u Pančevu odigrali 28-28 protiv Dinama osiguravši najmanje treće mjesto uoči početka doigravanja. PPD Zagreb je u prvom susretu pobijedio doprvaka Srbije sa čak 11 golova razlike (40-29), no u Pančevu je umalo izgubio. Dinamo je imao napad za pobjedu, ali domaćini nisu uspjeli zabiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je bolje ušao u susret i praktički cijelo prvo poluvrijeme je bio u prednosti. U dva navrata domaćin je imao i tri gola prednosti (6-3, 11-8), no Zagreb je do odmora uspio izjednačiti na 14-14.

PPD Zagreb do prvog vodstva u 37. minuti

Hrvatski prvak je tek u 37. minuti stigao do prvog vodstva (17-16), a u 41. minuti je prvi put imao i tri gola prednosti (22-19). Dinamo je u 45. minuti izjednačio na 23-23 i do kraja susreta gledali smo igru gol za gol u kojoj je Dinamo bio bliži pobjedi. Srećom, PPD je izvukao barem bod koji mu je osigurao treće mjesto, a time i izbjegavanje Vardara u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji igrač u redovima Zagreba bio je Josip Božić Pavletić sa šest golova, dok su Domagoj Pavlović, Valentino Ravnić i Zlatko Horvat dodali po pet golova. Kod domaćina najefikasniji su bili Ivan Dimitrijević sa 10, te Veselin Jelić s pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardar uvjerljiv na vrhu

Na vrhu ljestvice je Vardar sa 52 boda, Celje PL i PPD Zagreb imaju po 35 bodova, dok je na četvrtom mjestu Meškov sa 31 bodom. Nexe je na osmom mjestu s devet bodova, dok je na posljednjoj desetoj poziciji Vojvodina sa sedam bodova.

U posljednjem kolu PPD Zagreb će u subotu ugostiti Meškov i pobjedom bi mogao skočiti na drugo mjesto ukoliko Metalurg zaustavi Celje Pivovarnu Laško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo