POSLJEDNJA PROVJERA KAUBOJA: / Červarov pomoćnik otkrio što nas čeka i progovorio o gorućem problemu: 'To nam ostavlja gorčinu'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Kauboji će jedine pripremne utakmice odigrati na Croatia Cupu, protiv BiH i Katara

4.1.2020.
12:38
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Europsko rukometno prvenstvo počinje sljedeći tjedan, a hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se u finalnoj fazi priprema. Momčad LineČervara počela je treću, završnu fazu priprema za još jedno veliko natjecanje. U Poreču ih ovog vikenda očekuje i Croatia Cup na kojem će snage odmjeriti s reprezentacijama Bosne i Hercegovine, te Katara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to jedine pripremne utakmice Hrvatske, a zbog velikog interesa navijača u dvorani Žatika podignuta je i dodatna montažna tribina s još 450 mjesta. Utakmice pratite u subotu i nedjelju od 16:45 u izravnom prijenosu na RTL-u.

Radili na obrani

"Radili smo dosta u obrani, mijenjali smo obrane s 5:1 na 6:0, nešto smo se dotakli i napada budući da je na prošlom prvenstvu se pokazao napad da može i bolje. Očekujem da će se vidjeti određeni pomaci i da ćemo te dvije utakmice iskoristiti što je bolje moguće da vidimo jesmo li ulovili te linije kretanja i da li će taj napad biti učinkovit", kazao je Hrvoje Horvat u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i kako su kao ekipa dali svoj maksimum te da će moći reći koliko su zadovoljni pripremama tek nakon ove dvije pripremne utakmice.

"Dečki daju svoj maksimum. Peh s tri ozljede koji nam ostavljaju gorčine u tim pripremama. Uigravamo se i vjerujem da će se već sutra vidjeti određeni pomaci. Nakon što završe ove dvije utakmice moći ćemo reći koliko smo zadovoljni s pripremama", zaključio je pomoćni trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu će, kaže, ovisiti stav ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O rezultatu će ovisiti naš stav. Moramo otići na EURO s enormnom željom, htijenjem, voljom, stavom da ova reprezentacija vrijedi medalje. Navijači nas prate i unatoč nešto lošijim rezultatima u zadnje vrijeme. Imamo obavezu i prema sebi i prema navijačima odraditi pravo prvenstvo i pokazati se u pravom svjetlu. Vjerujem da imamo klasu", kazao je Horvat.

A evo što je rekao o reprezentacijama Bosne i Hercegovine te Katara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su dvije dobre ekipe, u kojima dominira ta 6:0 obrana, pomno smo birali protivnike. Znamo da imaju jako dobre golmane, što nam je isto jako bitno. Vjerujem da će dečki pokazati sve ono što su tu pokazali i da će opravdati naša očekivanja", zaključio je.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo