Navijački imperativ / Počinje rukometno ludilo: ulaznice za Europsko prvenstvo od 150 do 1.500 kuna

U Zagrebu od četvrtka, a od petka i u ostalim hrvatskim gradovima počinje prodaja ulaznica za Europsko rukometno prvenstvo kojem je u siječnju domaćin Hrvatska

14.9.2017.
19:42
VOYO logo

Biti dio splitskog rukometnog ludila pa onog zagrebačkog u drugom dijelu prvenstva nešto je posebno - znaju to oni koji su 2009. trošili glasnice. Uskoro će glavno pitanje biti: "Imaš li karte?"

Upitali smo stoga naše reprezentativce jesu li ih navijači već počeli tražiti ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji kasno pale, ali bit će im prekasno jer koliko sam vidio teško će biti doći do ulaznica", rekao nam je Horvat.

Teško, jer potražnja je velika. Danas je počela prodaja na blagajnama nacionalnih benzinskih postaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi krug - utakmice hrvatske u Splitu - cijena od 150 do 300 kuna. Drugi krug u Zagrebu od 250 do 500 kuna. A za finale papreno, od 800 do 1.500 kuna. 
Ulaznica za Split nije ostalo puno jer već mjesecima traje online prodaja. 

"Prodano je 20-ak tisuća ulaznica. Koliko god pustimo u prodaju, isti dan odu", kazao nam je Silvio Njirić, direktor marketinga Hrvatskog rukometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvaranje Hrvatska - Srbija u Splitu velik je mamac i imperativ za navIjački životopis. Pa slijede Island i Švedska, a u Zagrebu križanje s Francuzima i Norvežanima. Koje Zlatko Horvat ne pamti po dobrom. "Sjetim se te utakmice. Ali i zaboravim", kroz smijeh će desno krilo reprezentacije.

Bit će veselo u siječnju na terenu i blagajnama - jer manji dio preostalih ulaznica bit će pušten u prodaju tjedan dana prije početka prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo