rukometna liga prvaka / Parižani uvjerljivo svladali Celje i zasjeli na vrh Zagrebove skupine: Među strijelcima i Luka Stepančić

Image
Foto: Federico Gambarini/DPA/PIXSELL

Nakon dva kola PSG, Skjern i Pick Szeged imaju po četiri boda, PPD Zagreb i Flensburg-Handewitt po dva boda, dok su na nuli Nantes, Zaporožje i Celje

23.9.2018.
21:55
Federico Gambarini/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši PSG-a pobijedili su Celje Pivovarnu Laško sa 33-21 u susretu 2. kola B skupine Lige prvaka ostvarivši i drugu pobjedu, a po dvije pobjede imaju i Pick Szeged i Skjern.

PSG je na poluvremenu imao pet golova viška (17-12), a u nastavku je povećao prednost na konačnih +12 razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuze su do slavlja predvodili Mikkel Hansen sa sedam i Sander Sagosen sa šest golova. Naš Luka Stepančić je zabio jedan gol. U redovima slovenskog sastava najefikasniji su bili Draško Nenadić s pet i Rok Ovčinek sa četiri gola. Hrvatski rukometaš Kristijan Bećiri zabio je dva gola, dok je Josip šarac postigao jedan pogodak.

Pick Szeged u čijim redovima igraju Mirko Alilović, Alen Blažević i Marin Šego je slavio protiv Nantesa sa 30-28. Mađare je do pobjede predvodio Richard Bodo s osam golova, dok je u francuskim redovim najefikasniji bio Kiro Lazarov sa šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skjern je na krilima Bjartea Myrhola (8), Sebastiana Augustinussena (7) i Jespera Konradssona (7) slavio protiv Zaporožja sa 37-33. Ukrajince su predvodili Aidenas Malasinskas i Pawel Paczkowski sa po sedam golova.

Nakon dva kola PSG, Skjern i Pick Szeged imaju po četiri boda, PPD Zagreb i Flensburg-Handewitt po dva boda, dok su na nuli Nantes, Zaporožje i Celje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo