'Pa, ljudi, nismo budale, vidjeli smo sve na TV-u!'

30.4.2012.
8:40
VOYO logo

Nijemci će na Final Four u Kölnu, no zagrebaši mogu biti zadovoljni, dobro su namučili klub koji ima proračun od 10 milijuna eura, trostruko veći od našeg prvaka. U odnosu na prvu utakmicu, Kielovi vratari tada su skupili tek šest obrana, Omeyer je zaustavio 13 udaraca, a Golužini rukometaši napravili su pet tehničkih pogrešaka više, dvadeset.

Što je bilo previše da bi se moglo do povoljnog rezultata. Gosti su se dobro držali do 35. minute (18:18), a onda se raspucao Jicha...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Zagrebu su nas oštetili suci, da nisu došli bismo u Njemačku s četiri, pet golova prednosti. U Kielu je suđenje bilo korektno do 40. minute, tada se nanizalo pet odluka na našu štetu i rezultat je 'prelomljen'. Sa zanimanjem očekujemo ekspertizu suđenja iz EHF-a. Nismo budale, vidjeli smo na TV-u i kako je Ademar ispao", ustvrdio je Zoran Gobac, predsjednik Odbora za hitnost zagrebaša.

"U prvom poluvremenu uspješno smo razbijali njihovu obranu 3-2-1. U nastavku su počeli igrati 6-0, a mi nismo imali šut izvana. Zaustavili su Kopljara, a Špiler i ja smo se malo pogubili. Sve u svemu, bila je ovo jedna odlična sezona i bilo bi super kada bi momčad ostala na okupu", komentirao je Ivano Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šansu za prolaz propustili smo u prvoj utakmici. Ovdje smo u drugom poluvremenu imali velik broj tehničkih pogrešaka, što je Kiel znao iskoristiti. Ponosan sam, moja momčad je pokazala kvalitetu", dometnuo je Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo