Play ponuda

Ovo su dečki uz koje će Hrvatska drhtati u siječnju!

shimmer fallback

Losert, Alilović, Šego, Štrlek, Ninčević, Batinović, Čupić, Horvat, Vori, Musa, Marić, Kopljar, Buntić, Balić, Duvnjak, Bičanić, Lacković, Gojun i Vuković.

30.12.2011.
17:33
Play ponuda

"Bit će to najduži i taktički najzahtjevniji dio priprema", najavljuje Venio Losert.

"Uočava se napredak kod pojedinaca. U drugom dijelu priprema podigli smo intezitet treninga i poradili na eksplozivnosti. Moram pohvaliti igrače na jako dobrom pristupu, a posebno tijekom posljednja dva dana priprema u Karlovcu, koja su bila najteža", kaže Goluža.

Damir Bičanić, kaže, ne pamti tako dobru atmosferu među igračima.

"Osjećam nešto dobro i to mi se sviđa" kaže Bičanić.

U Osijeku će Hrvatska biti domaćin prijateljskog turira na kojem će sudjelovati reprezentacije Švedske, Slovačke i Irana. EP u Srbiji se održava od 17. do 29. siječnja. Hrvatska će prvo kolo igrati u Vršcu, a drugo u Novom Sadu. Ulaznice za hrvatske navijače su već osigurane, a prodaja raste kako se približava početak natjecanja.

Bit će puno navijača na prvenstvu, najavljuje Vedran Majstorović iz Ulaznice.hr.

"Karata za utakmice u Vršcu i Novom Sadu i dalje ima i mogu se kupiti putem interneta ili na prodajnim mjestima diljem Hrvatske i stoje između 95 i 135 kuna, a spremni smo osigurati i dodatne količine. Za hrvatske navijače je rezerviran je dio gledališta u dvoranama. Srbija je blizu, pa zašto ne navijati za svoju reprezentaciju i dobro se zabaviti pritom", poručuje Majstorović.

Play ponuda
Play ponuda