'Onaj tko neće osigurati televiziju, neće ga više biti!'

Zora Gobac najavio je za Sportski.net veliku Zagrebovu utakmicu s Červarovim Metalurgom u zagrebačkoj Areni, ali i progovorio o prvoj sezoni SEHA lige.

23.3.2012.
13:41
VOYO logo

Došlo je do problema na kraju ovogodišnjeg prvog izdanja SEHA lige, nekoliko kola prije kraja sve je poznato, nije ni potrebno više igrati... "Ma ne, igrat će se normalno do kraja sve, vidjet ćemo samo ono zadnje kolo gdje trebamo igrati i mi i Vardar i Metalurg, to nema smisla odrađivati jer se ništa neće bitno ne rješava na tablici, a dva dana nakon toga igramo dana Final Four", izjavio je Gobac.

Kako ocjenjujete prvo izdanje SEHA lige? Liga je po nama bila fenomenalna, još samo moramo sljedeće godine poboljšati odnose sa sponzorom. Bitne su dvije stvari - kalendar i televizija. Onaj tko ne bude mogao osigurati televiziju, TV prijenos, neće tu više bit'. To je kao jedan puta jedan. I vidjet ćemo tko ove godine nije kvalitetom zadovoljio, taj nema što tražit' u SEHA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možete li najaviti i neke nove momčadi u sljedećoj sezoni? Ići će se po redoslijedu prvenstava, dogovorili smo s rukometnim savezom Srbije da će oni dati svoje predstavnike po tablici. Još razgovaramo s Mađarima i Slovencima, Celje hoće igrati, ali ne pušta ih njihov savez. Iz Mađarske su nam interesantni Veszprem i Pick Szeged. Nude nam se i Poljaci, Kielce, ali to nam je preskupo. Vidjet ćemo kako će se sve razvijati.

U subotu u Zagreb stižu Lino Červar i njegov Metalurg, na uzvrat četvrtfinala Lige prvaka. Hoćemo li stići gol minusa iz Skopja? Mi očekujemo dupkom punu Arenu, bit će dobra atmosfera jer će doći puno Makedonaca i mi očekujemo da se i naša publika probudi. Mislim da smo objektivno kvalitetniji od Metalurga, ali oprezni smo 300 posto i nadamo se da ćemo proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko dolazi Makedonaca, po najavama stiže čak 1.500 njihovih navijača? "Mislim da ih se oko tisuću može očekivat', ne znamo koliko su oni točno kupili karata. Moram još jednom pohvalit' makedonsku publiku u Skopju koja je bila više nego korektna i nadam se da ćemo i mi njima biti dobri domaćini. Spremno je i pojačano policijsko osiguranje, ali mi s Makedoncima imamo prijateljski odnos i sve će biti u redu", zaključio je Gobac za Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo