ODUŠEVLJENI PREMIJER: / "Dočekajte naše Kauboje onako kako su zaslužili"

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
31.1.2016.
18:16
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

"Dragi rukometaši, od srca vam čestitam! Ponosimo se vama", napisala je predsjednica Grabar-Kitarović na svojoj službenoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je osvojila broncu! Pobijedili smo Norvešku 31:24 i treći puta u povijesti osvojili treće mjesto na Euru! Čestitam našoj rukometnoj reprezentaciji na srcu vatrenom i sjajnom rezultatu", na svojoj je Facebook stranici objavio predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"BRAVO NAŠI KAUBOJI. Čestitam našim dečkima na osvojenom trećem mjestu i izravnom plasmanu na Svjetsko prvenstvo. To je veliki rezultat", započeo je svoju čestitku, objavljenu na Facebooku, hrvatski premijer Tihomir Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim su se mrežama oglasili i brojni drugi političari i stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitarima su se pridružili i čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naše iskrene čestitke i zahvalnost za veličanstvenu pobjedu rukometne vještine, znanja i srčanosti rukometne mladosti koja se ne predaje, a čemu smo bili svjedoci iz dana u dan na Europskom prvenstvu u Krakowu. Bronca koju ste nam darovali predivan je uvod u nastup na SP-u 2017. kao i domaćinstvo Europskom prvenstvu koje očekuje Hrvatsku i rukometnu obitelj 2018. godine. Čestitamo stručnom stožeru i vodstvu Hrvatskog rukometnog saveza na znalačkom i uspješnom vođenju hrvatskog rukometa u međunarodnoj sportskoj konkurenciji. Bronca na EP-u 2016. je nedvojbeno uspjeh i hrvatske olimpijske i sportske obitelji."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo