NORVEŠKI IVANO BALIĆ PRIJETI HRVATSKOJ: / Ovo je čovjek koji bi Kaubojima mogao napraviti pravi pakao na terenu

Image
Foto: PIXSELL

Sagosen je trenutno šesti strijelac turnira prema ukupnim golovima.

20.1.2018.
12:46
PIXSELL
VOYO logo

Sander Sagosen večeras će biti najveća opasnost po gol Kauboja. Fenomenalni srednji vanjski norveške reprezentacije i PSG-a igra sjajno i na Europskom prvenstvu, pored osam zgoditaka koje je jučer dao Srbiji u pobjedi svoje momčadi, bio je motor pokretaš svoje momčadi, glavni razigravač, a dobar je bio i u obrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sagosen je trenutno šesti strijelac turnira prema golovima. Postigao ih je ukupno 21, iz 33 pokušaja, što mu daje sjajnih 64% efikasnosti.

Stoga, kad pogledamo što ovaj 22-godišnji rukometni virtuoz, koji nosi etiketu norveškog Balića, radi na terenu, možemo smao kazati da će hrvatska obrana, kakva god formacijski bila i mijenjala se, morati biti podređena uštopavanju tog mladića koji može napraviti pakao svakoj momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbija je dobra reprezentacija, naročito u napadačkom dijelu. Igraju možda malo sporo, ali kad se ubrzaju onda su nezgodni. Ipak, kad smo mi sredili obranu u drugom poluvremenu, onda smo s laganim golovima prelomili utakmicu", izjavio je nakon norveške pobjede Sagosen, čije riječi prenosi Gol.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada zvijezda

Sagosen je apsolutna mlada svjetska rukometna zvijezda, igrač s pedigreom koji to pokazuje i sad u ovim godinama. Predvodeći seniorsku reprezentaciju Norveške prema polufinalu.

Mladi Norvežanin je i tri godine zaredom proglašavan najboljim mladim rukometašem svijeta, a uvršten je u Dream Team i na lanjskom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj i na proteklom Euru u Poljskoj 2016, na kojem je Hrvatska osvojila broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovom pojavom Norveška je dobila vođu i igrača oko kojeg će pokušati izgraditi reprezentaciju za sam svjetski vrh. Uostalom, to već i rade. Guraju ga u prvi plan u igri, daju mu slobodu, uz garanciju sjaja, golova i kreacije, ono što je neophodno za veći uspjeh momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravi rat na terenu

Sagosen je novi Ivano Balić, barem u Norveškoj, za tamošnje rukometne navijače. Naime, upravo ga tako Norvežani vide u svojoj domovini...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to čudesno, puna dvorana, u punoj snazi i mi i oni, pravi rukometni "rat". Veselim se tome, mi još uvijek nismo odustali od polufinala, nije ni Hrvatska", najavljuje sjajni Norvežanin i nastavlja:

"Mislim da nas čeka neizvjesna bitka do samog kraja, radi se o dvije fantastične reprezentacije, a Hrvatska k tome igra i pred svojom publikom. Mislim da možemo odigrati dobro, ako nam obrana bude na nivou možemo pobijediti Hrvatsku", kazao je Sagosen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo