Play ponuda

'Nisam mogao doći sebi od vaših sr***!'

shimmer fallback

'Katastrofa, nisam mogao doći k sebi!

24.1.2012.
10:28
Play ponuda

Izbornik francuske rukometne reprezentacije Claude Onesta bio je izrazito ljut u ponedjeljak na novinare nakon što je na internetu pročitao gomilu kritika na svoj i račun svoje momčadi.

Francuska u utorak igra ključni susret Europskog prvenstva protiv Hrvatske, a ukoliko ne pobijedi, aktualni svjetski, europski i olimpijski prvaci pakirat će kofere za povratak kući. "Kada sam vidio gomilu sranja koje ste napisali u svojim tekstovima o nama nisam mogao doći k sebi. Svatko ima pravo na vlastito mišljenje, ali to napisati s takvom ljutnjom... Katastrofa", zborio je Onesta dan uoči odlučujuće utakmice protiv Hrvatske.

"Možda vaši članci i jesu zgodni. Koristite se imenima iz crtića poput Buffalo Billa i Petra Pana. Gotovo da su vam tekstovi i smiješni. Ali kada pročitam cijeli niz vaših sranja i mudrovanja uistinu vjerujem da ljudskoj vrsti nema spasa", 'rigao' je vatru francuski izbornik. Onesta je nakon toga priznao da se ne razumije baš u novu tehnologiju i društvene mreže poput Facebooka i Twittera, ali da zato ima kćer koja mu javi kakve sve stvari novinari i ljudi pišu o igri Francuske.

Više o temi: specijal-201102150360004-Europsko prvenstvo u rukometu 2012

Play ponuda
Play ponuda