NIJEMCI NEZADOVOLJNI POSTUPCIMA HRVATA S DUVNJAKOM: / 'Ako to naprave, mi ćemo biti veliki gubitnik Eura'

Image
Foto: PIXSELL/AFP
Image
Foto: PIXSELL/AFP

"Normalno je da je želio sudjelovati na prvenstvu kao hrvatski kapetan i simbol hrvatskog rukometa", smatra Wolff

15.1.2018.
17:12
PIXSELL/AFP
VOYO logo

LEGENDARNI HRVATSKI VRATAR ZA NET.HR: ‘Ovo izgleda odlično, stvarno smo na dobrom putu da uzmemo to zlato koje nam nedostaje’

Image
LEGENDARNI HRVATSKI VRATAR ZA NET.HR: /

'Ovo izgleda odlično, stvarno smo na dobrom putu da uzmemo to zlato koje nam nedostaje'

Ozljeda Domagoja Duvnjaka odjeknula je Hrvatskom. Pri velikom vodstvu Kauboja u prvoj utakmici Eura protiv Srbije, naš kapetan primio se za desnu nogu, a suigrači su ga iznijeli s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzo je obavio pretrage, a nalazi su pokazali da je došlo do ozljede lista te je objavljeno kako će sigurno propustiti prvi dio turnira. No osim u Hrvatskoj, razočaranje ne kriju niti u Njemačkoj, točnije u Duletovom klubu, Kielu.

'Netko nije shvatio da Duvnjak nije spreman'

Trener Alfred Gislason već je upozoravao kako Dunjvak neće biti dovoljno spreman, a dogodilo se ono čega su se svi najviše pribojavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mora se reći da netko nije shvatio da Duvnjak još uvijek nije dovoljno spreman. Ako se Hrvati trude da Duvnjak zaigra u nastavku prvenstva, opet će Kiel biti veliki gubitnik Europskog prvenstva", rekao je Gislason za Kieler Nachrichten.

Sportski direktor kluba Thorsten Storm također je bio kritičan prema Hrvatima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Normalno je da je želio sudjelovati na prvenstvu'

"Bio je veliki rizik da igrač s takvom poviješću bolesti kao Duvnjak igra posljednje tri minute, a Hrvatska vodi +10. To se ne radi na taj način, ne sviđa mi se to. Ali ostavit ćemo Duleta s reprezenatacijom, u dobrim je rukama tamo", smatra Storm.

Osim Duvnjaka, Kielu se ozlijedio i srpski reprezentativac Marko Vujin, ali vratar Andres Wolff, koji je lakše ozlijeđen, stao je u obranu svog suigrača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno je da je želio sudjelovati na prvenstvu kao hrvatski kapetan i simbol hrvatskog rukometa. Prava je nesreća što se ponovo ozlijedio", rekao je 26-godišnji vratar Kiela.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo