Potpuno zasluženo / Nexe produžio ugovor treneru Branku Tamšeu: Imali povijesnu sezonu, a najavljuju još bolje rezultate

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Slovenac je naslijedio sadašnjeg izbornika Hrvatske, Hrvoja Horvata. Ranije je Tamše vodio Gorenje, Celje, pa i PPD Zagreb.

28.5.2022.
13:00
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

To je to, čudesna sezona Nexea ovog vikenda stiže kraju. Iako je Nexe izgubio u finalu hrvatskog prvenstva, klub iz Našica izborio je Final four EHF-ove Europa lige i porazio PPD Zagreb u hrvatskom prvenstvu. Klub raste i postaje sve bolji, a ambicije su visoke.

Nexe ima priliku ostati prvi hrvatski rukometni klub koji se kvalificirao u finale nekog klupskog EHF-ovog natjecanja. Velika je to stvar za hrvatski rukomet, posebno u godini kada naša reprezentacija nije ostvarila dobar rezultat na Europskom prvenstvu. Uspjeh Nexea dokaz je da domaći rukomet još uvijek živi i da će tako ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Europska liga /

Kraj europskog puta za Nexe: Magdeburg je bio prejak

Image
Europska liga /

Kraj europskog puta za Nexe: Magdeburg je bio prejak

Tamše ostaje glavni

Uprava Nexea odlučila je produžiti ugovor s trenerom Brankom Tamšeom. Slovenac je naslijedio sadašnjeg izbornika Hrvatske, Hrvoja Horvata. Ranije je Tamše vodio Gorenje, Celje, pa i PPD Zagreb.

"Hvala predsjedniku Josipu Ergoviću i upravi što su mi ukazali povjerenje i produljili ugovor pred ove velike izazove koji nas čekaju u Portugalu gdje ćemo se susresti s velikim europskim momčadima. To je još jedan pokazatelj kako je Nexe velik klub i koliko ozbiljno pristupaju svemu. Čvrsto vjerujem u našički rukometni projekt koji je ozbiljan, sustavan i dugoročan i jako mi je drago što sam njegov dio, a eto, sada je sigurno da ću to i ostati još barem neko vrijeme," rekao je Tamše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja i igrači dat ćemo sve od sebe i na ovom Final Fouru i kasnije. Svi navijači i rukometni entuzijasti u Našicama to zaslužuju. Ovo je jedna lijepa sportska priča na zdravim nogama i to treba cijeniti. Uživat ćemo u rukometu kao i do sada i predano raditi. Sljedeće sezone obećavam ponavljanje ovakvog europskog uspjeha, a u hrvatskom prvenstvu i kupu još bolji rezultat nego u aktualnoj sezoni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo