Nevjerojatno: Pola vas misli da je Hrvatska pustila Srbiji!

31.1.2012.
10:17
VOYO logo

Više od polovice anketiranih misli da je priča o puštanju polufinalne utakmice Srbiji na Europskom rukometnom prvenstvu jedino logično objašnjenje za veliki pad u igri Kauboja u drugom poluvremenu.

Podsjetimo, naši su rukometaši odigrali sjajno prvo poluvrijeme, imali su gol prednosti, a onda se u drugom dijelu sasvim raspali. Srbija je na kraju u punoj Areni u Beogradu slavila 26:22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledale smo utakmicu na TV-u i jako se živcirale. Imale smo osjećaj kao da je utakmica puštena, kao da su naši odlučili poslati Srbiju u finale", izjavila je Danijela Mistrić, hrvatska rukometašica koja igra u Crvenoj Zvezdi.

Premda zvuči nevjerojatno, sličnan je dojam u anketi portala Sportski.net potvrdilo više od polovine čitatelja koji su glasali. 56 posto od 6.548 naših čitatelja koji su u zadnja 24 sata sudjelovali u anketi misle da je priča o puštanju utakmice Srbiji jedino logično objašnjenje za veliki pad u igri Kauboja u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ovdje iskazano mišljenje građana ne odgovara stanju 'na terenu', ono odražava dojam koji su pred njima ostavili naši rukometaši koji su, valja naglasiti, utakmicu izgubili iz jednostavnog (teško podnošljivog) razloga - bili su lošiji od protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo