Neopisiva tuga Hrvata zbog poraza: 'Dođe mi da...!'

'Previše smo toga promašili u ovako važnoj utakmici. Žao mi je zbog svih nas, zbog navijača jer nismo dali sve od sebe. Dođe mi sada da...

27.1.2012.
22:40
VOYO logo

Hrvatski rukometaši nisu si uspjeli ostvariti veliki san da oko vrata stave i zlatnu europsku medalju, jedinu koja im nedostaje u kolekciji.

U paklenom polufinalu u beogradskoj Areni su imali prednost nakon poluvremena (14:13), no Srbija je pred svojim navijačima pobijedila 26:22 i izborila finale s Dancima, dok će se Kauboji sa Španjolskom boriti za broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovorili smo se da ćemo u drugom poluvremenu igrati strpljivije u obrani, ali i u napadu. Imali smo par brzih, nekontroliranih šuteva, razbranili smo im golmana i to je razlog zašto smo izgubili. Žao mi je jer nismo odigrali najbolje što smo mogli. U pravom trenutku nismo bili pravi. Nismo imali dobar protok lopte, a oni su se odvojili u pravom trenutku i to do kraja sačuvali", izjavio je nakon poraza od Srbije Goluža, a Igor Vori dodao:

"Mislim da ono što smo se i obranili nismo iskoristili. U prvom poluvremenu nismo iskoristili njihov grč. Oni su imali veliki pritisak, a mi to nismo iskoristili na naših dva gola prednosti. Tu smo ih vratili u život. Na kraju svega nam iz deveterca daju gol, lopta je Mirku slučajno prošla kroz ruke. U nastavku smo razbranili Stanića i više nismo imali rješenja. Počeli smo se čupati, ali kola su krenula nizbrdo i više ih nismo mogli zaustaviti. Treba čestitati Srbima i što prije se oporaviti od ovoga i probati uzeti broncu", kaže Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goluža je dodao još nešto:

"Previše smo toga promašili u ovako važnoj utakmici. Žao mi je zbog svih nas, zbog navijača jer nismo dali sve od sebe. Dođe mi sada da...", zastao je Goluža, a Vori se nadovezao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo njihovo dugačko guslanje u napadu možda prolazi sad, ali u modernom rukometu toga nema. Suci su Srbima na cijelom turniru doživljavali dulje napade, po dvije minute, to je nemoguće", smatra Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo