Vječni Makedonac / Ne želi ni čuti za mirovinu: Legendarni Kiro Lazarov igrat će i nakon 40. godine

Image
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Teško bi bilo naći Makedonca koji je za svoju domovinu ispalio više šuteva

22.11.2018.
14:15
Jurica Galoić/Pixsell
VOYO logo

Jedan od najboljih ofenzivnih igrača u povijesti rukometa, makedonski as Kiril Lazarov igrat će rukomet i s 40 godina. Bar je tako objavio njegov sadašnji klub Nantes.

Tridesetosmogodišnji makedonski bombarder produžio je ugovor na dvije i pol godine, a njegov trener Gael Pelletier opravdao je takvo poslovanje svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se dogodilo jako brzo jer su se obje strane lako dogovorile. Kiril je jedan od najboljih igrača svijeta i htjeli smo ga zadržati u momčadi, čast je za naš klub da imamo takvog igrača u svojim redovima", poručio je.

Da su godine samo broj, potvrdio je Kiro u nekoliko utakmica ove sezone. Igrač koji je u najboljim danima bez problema "punio" i po stotinu golova  sezoni Lige prvaka početkom studenog Zagrebu je zabio pet golova od svojih ukupno 41 iz osam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazarov je u svojoj bogatoj i uspješnoj karijeri igrao, između ostalih, za Barcelonu, Atletico Madrid, Zagreb i Vezprem, a za svog vremena u Zagrebu srušio je rekord po broju zabijenih golova u hrvatskom prvenstvu. 

Stalni je član makedonske rukometne reprezentacije u kojoj je uvijek bio najbolji strijelac, a teško bi bilo naći Makedonca koji je za svoju domovinu ispalio više šuteva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo