NAJBOLJI POJEDINAC HRVATSKE PROTIV BRAZILA OTKRIO ŠTO JE PRESUDILO: / 'To nas je psihički ubilo!'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je bila favorit u utakmici protiv Brazila, no taj status nije opravdala

20.1.2019.
20:27
AFP
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je svoj prvi poraz na ovom Svjetskom prvenstvu. Bolji su od nas bili Brazilci koji su iskoristili sve naše pogreške i u Kolnu slavili 26:29.

"Imali smo loš ulazak u utakmicu. Probali smo supustiti njihovu agresivnu obranu koja je izdvajala naša dva kreatora u igri, ali napravili smo previše tehničkih pogrešaka. Nismo se mogli više od toga braniti. to nas je malo i psihički ubilo, ali pokušavali smo. Došli smo na dva razlike, ali dalje od toga nije išlo", rekao je nakon utakmice Luka Stepančić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada Njemačka

"Iznenadili su nas smirenošću u napadu, znali smo njihove kvalitete. Rekli smo da su blizu razine Španjolske, po meni čak i bolji s obzirom da su uigraniji. Obrana 6 na 6 nije loše izgledala, koliko smo golova primili s gola na gol, ali iznenadio nas je taj napad. Nismo se na vrijeme snašli u napadu i praktički im dali loptu u ruke", rekao je Stepančić pa dodao:

"Mogli smo danas puno toga riješiti. Očito moramo težim putem kao što smo navkli. Neće biti problem spremiti se i odmoriti za sutra. MIslim da nam čak više odgovara njihova igra, ali oni su domaćini i imat će punu dvoranu svojih navijača. Ali i na njima je veliki teret tako da ćemo to morati iskoristiti", zaključio je Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo