Mirko, pazi Slavko: Hrvatska bez prvog vratara!

Za kvalifikacijski ogled protiv jakih Španjolaca hrvatski izbornik Slavko Goluža nije pozvao Mirka Alilovića i Blaženka Lackovića.

1.3.2011.
20:14
VOYO logo

Nakon što se oslabljeni Zagreb CO neslavno proveo na gostovanju kod Ciudad Reala, u istoj će dvorani u četvrtak, 10. ožujka zaigrati i hrvatska reprezentacija.

Riječ je o kvalifikacijama za EP 2012. godine, a suparnik je vrlo jaka Španjolska, brončana reprezentacija s nedavnog Svjetskog prvenstva u Švedskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Slavko Goluža odredio je 18 igrača za taj zahtjevan susret, a na njegovom popisu nisu se našli prvi vratar Mirko Alilović i Blaž Lacković.

Alilović je u dogovoru s Golužom odlučio propustiti dvoboj sa Španjolcima zbog loše forme, pa će, uz Marina Šegu, hrvatska vrata braniti povratnik Nikola Blažičko iz njemačkog TuS Nettelstedt-Lübbeckea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozlijeđenog Lackovića zamijenit će Damir Bičanić, koji u izvrsnoj formi igra za francuski Chambery, a u odnosu na SP Hrvatska će biti jača i za sjajnog Ivana Čupića.

Hrvatska i Španjolska igrat će u Ciudadu 10. ožujka, a tri dana kasnije isti protivnici će ponovno odmjeriti snage u splitskoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

vratari – Šego, Blažičko i Pešić lijeva krila – Štrlek i Ninčević desna krila – Čupić i Zrnić pivoti – Vori, Marić, Musa vanjski igrači – Buntić, Kopljar, Balić, Duvnjak, Vuković, Tonči Valčić, Gojun i Bičanić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo